SEVEN SEAS HOTEL LIFE

Lokacija

Hotel se nalazi u Kemeru, mesto Goynuk, oko 7km od centra Kemera, oko 35km od Antalije i oko 45km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1992. a poslednji put renoviran 2020. godine, prostire se na površini od 35.000m2 i sastoji se od glavne zgrade i bungalova, u ponudi ima 293 smeštajnih jedinica i sve su renovirane. Gostima su na raspolaganju bazeni, restorani i barovi. Hotel se preporučuje porodicama sa decom zbog svog sadržaja kao i brojnih aktivnosti u toku dana za decu svih uzrasta. 

Za decu tu su dečiji klub, igralište, bazen, aqua park.

Plaža

Hotel ima svoju 180m dugu peščano-šljunkovitu plažu, upotreba suncobrana i ležaljki besplatna.

Smeštaj

Hotel ima 293 smeštajnih jedinica i sve imaju terasu/balkon, klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu, sef, ketler. 
Standard room (mainbuilding i bungalow) je veličine oko 25m2 i ima pogled na more ili baštu. 
Family room main building je veličine oko 31m2  sastoji se od dve prostorije u jednoj je francuski ležaj u drugoj dva singl kreveta ima pogled na baštu.
Family room bungalow je veličine oko oko 50m2 sastoji se od dve prostorije u jednoj je francuski ležaj u drugoj dva singl kreveta ima pogled na baštu. 
Superior room je veličine oko 50m2 i ima pogled na baštu.  Gostima je na raspolaganju meni jastuka, bade mantil i papuče.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni i nekoliko a la carte restorana – La Gustosa (italijanska kuhinja), Breezes Fish (riblji specijaliteti) i Kebab House (turska kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Beach Bar, Pool Bar i Disco Bar.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani (besplatno 2 puta u toku boravka u Kebab House i La Gustosa), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, frizer, fotograf, rent-a-car, doktor.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima šest bazeena za odrasle, dva dečija bazena (jedan sa aqua parkom), bazen za bebe, streličarstvo, zumbu, dva teniska terena, stoni tenis, odbojku na plaži, dnevnu i večernju animaciju.

Plaća se: oprema za tenis i osvetljenje teniskih terena, bilijar, sportovi na vodi. 

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: masaže i svi tretmani za negu lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SEVEN SEAS HOTEL LIFE
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "267,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1309 RSD