SUN SIYAM OLHUVELI

Lokacija

Hotel se nalazi na vrhu atola Južni Male, na samo 45 minuta vožnje gliserom od međunarodnog aerodroma Velana.

Opšti podaci

Hotel se nalazi na vrhu atola Južni Male, luksuzna plaža Olhuveli Beach And Spa nudi bekstvo na ostrvu sa 2 beskonačna bazena i belim peščanim plažama. Smešten je u tropskim baštama i ima 4 restorana, 3 bara i školu ronjenja sa PADI sertifikatom.
Elegantno uređene sa drvenim nameštajem, prostrane klimatizovane sobe i vile opremljene su TV-om sa ravnim ekranom, kineskim TV kanalima, DVD plejerom i mini-barom. Neke vile imaju privatnu terasu za sunčanje i hidromasažnu kadu sa pogledom na Indijski okean. Besplatan WiFi je dostupan u sobama.

Hotel ima wi – fi, spa i welness, fitnes centar, restorane, bar, prostorije za nepušace, 2 bazena, room service. 

Plaža

Hotel se nalazi na beloj peščanoj plaži sa kristalno plavom vodom. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima više vila (nalaze se na glavnom i Dream ostrvu). Sve vile poseduju besplatan WiFi, Smart TV, lični sef, peglu i dasku za peglanje, luksuzni toaletni pribor, klima i plafonski ventilator.

Grand Water Villa (100m2) – nalazi se na Dream ostrvu, sa prostranom palubom sa pogledom na lagunu, zajedno sa trpezarijskim stolom i stolicama, ležaljkama i velikim dnevnim krevetom. Prostrani enterijeri nude bračni krevet, udubljeni prostor za sedenje i kupatilo sa velikom kadom i odvojenim tušem.

Grand Beach Villa with Pool (91m2) – nalazi se na Dream ostrvu, smeštene na samoj plaži, ove vile imaju privatne bazene i prostrane salone na otvorenom sa dnevnim sofom, trpezarijskim stolom i ležaljkama. Spavaća soba sa velikim ležajem na nišanu vodi do kupatila na otvorenom sa spektakularnim kišnim tušem.

Grand Water Villa with Pool (112m2) – nalazi se na Dream ostrvu, neverovatno prostrane palube su opremljene ogromnim ležajem, trpezarijom, ležaljkama, privatnim bazenom i stepenicama pravo do lagune. Unutrašnjost, spavaća soba ima udubljeni ležaj i spektakularno kupatilo.

Deluxe Room (50m2) – nalazi se na glavnom ostrvu, vrata vile se otvaraju na prostranu terasu pored plaže ili panoramski balkon, sa toplim vodama lagune na samo nekoliko koraka. Unutrašnjost, velika spavaća soba vodi do kupatila, sa tuš kabinom i garderobom.

Deluxe Water Villa (82m2) – nalazi se na glavnom ostrvu, klasično uređene maldivske vile iznad vode imaju dodatni luksuz mlazne kade na otvorenom i stepenica koje vode direktno u lagunu. Kreveti su postavljeni iza udobne sofe, savršeno pozicionirani za uživanje u pogledu, a sva kupatila imaju samostojeću kadu.

Grand Beach Suite with Pool (101m2) – nalazi se na glavnom ostrvu, ovaj smeštaj je po izboru za parove koji žude za dodatnim prostorom, porodice ili male grupe prijatelja. Svi imaju prostranu spavaću sobu i odvojeni dnevni boravak, luksuzno kupatilo, unutrašnje i spoljašnje ležaljke, trpezariju, ležaljke i privatni bazen na plaži.

Grand Beach Villa (80m2) – nalazi se na glavnom ostrvu, spavaće sobe velike veličine imaju udubljeni ležaj koji je savršen za utonuće uz dobru knjigu. Kupatila na otvorenom su izdašnih proporcija, a na terasi na plaži naći ćete trpezariju, ležaljku i ležaljke.

Presidential Water Suite (270m2) – nalazi se na glavnom ostrvu, ogromna paluba ima prostore za kupanje, ručavanje i opuštanje, dok ćete unutra pronaći dve spavaće sobe, dva kupatila i veliki dnevni boravak sa neprekidnim pogledom na lagunu.
Jacuzzi Water Villa ( 81 m2)  nalazi se na glavnom ostrvu, klasično uređene maldivske vile iznad vode imaju dodatni luksuz mlazne kade na otvorenom i stepenica koje vode direktno u lagunu.
Sunset Jacuzzi Water Villa ( 81 m2 ) – nalazi se na glavnom ostrvu, klasično uređene maldivske vile iznad vode imaju dodatni luksuz mlazne kade na otvorenom i stepenica koje vode direktno u lagunu. 
Prestige Jacuzzi Water Villa (123m2) – nalazi se na glavnom ostrvu, ova boravišta iznad vode vam omogućavaju da se opustite u potpunoj privatnosti sa njihovih prostranih sunčanih paluba i đakuzija sa pogledom na izlazak sunca. Odvojena dnevna soba nudi dovoljno prostora za opuštanje u zatvorenom prostoru, a luksuzna kupatila su preplavljena prirodnim svetlom. Odlična opcija za parove koji traže svoje mesto u raju.

Hrana i piće

Sveži plodovi mora i internacionalni namaz na bazi švedskog stola dostupni su u restoranu Sunset, dok Lagoon služi a la carte meni sa zapadnjačkim delicijama. Ostale opcije za ručavanje uključuju azijsku hranu u The Four Spices i lagana jela u Island Pizza.

Ostali sadržaji

Od ostalih sadržaja u okviru ovog hotela postoje teretana, spa centar, Kids Club i razne sportske aktivnosti.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima teren za tenis, teren za badminton, teren za fudbal, odbojka na pesku, vodene sportove poput ronjenja, jedrenje na dasci, kajak, klasično jedrenje, jet ski i vožnja kanuom.

Za najmlađe

Za najmlađe u okviru ovog hotela postoji Kids Club koji sadrži igralište i dečiji bazen.

Spa & wellness

Sun Spa nudi meni opuštajućih masaža tela, cvetnih kupki na otvorenom i kozmetičkih usluga. Gosti mogu da vežbaju u teretani, igraju partiju tenisa ili posete prodavnicu suvenira. Tu je i turistički desk koji organizuje jednodnevne izlete za goste koji žele da istraže ostrvo. Osoblje koje govori kineski je na raspolaganju za pomoć.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SUN SIYAM OLHUVELI
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "543,545" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1050 RSD