BEACH ALBATROS RESORT HRG

Lokacija

Udaljen je oko 15km od aerodroma i oko 20km od centra Hurgade.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1992. godine, zauzima površinu od 123.000m². Čine ga glavna zgrada, aneks zgrada i bungalovi i u ponudi ima 678 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspolaganju 11 bazena (10 za odrasle i 1 za decu), akva park, nekoliko à la carte restorana i barova. Zbog svog sadržaja hotel je idealan za porodice sa decom, ali i za ljubitelje sportova na vodi.

Napomena: U cenu smeštaja uračunata je obavezna doplata za Neverland night show (uključuje večeru i transfer jednom u toku boravka).

Za decu tu su kids club (4-12 godina), igralište, dečiji bazen sa toboganima.

U hotelu ne postoji usluga čuvanja dece.

Plaža

Na plaži je jedan mali deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepa kupališna zona. Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži su uključeni u cenu. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela). 
Gosti mogu koristiti i plažu u hotelu Pickalbatros Palace Resort, koji se nalazi odmah pored.

Smeštaj

Hotel ima ukupno 678 soba i sve imaju balkon ili terasu, kupatilo sa tušem, fen za kosu, SAT LCD TV, klima uređaj, mini bar, sef. 

Standardne sobe
 su veličine oko 24m² a standardne sobe sa pogledom na more se nalaze u glavnoj zgradi. 

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima nekoliko à la carte restorana – azijski restoran L’ Asiatique, vegetarijanski restoran sa delom sa meksičkom kuhinjom Le Marche, riblji restoran sa italijanskom kuhinjom Culina. Gostima su na raspolaganju i barovi – Dolce Vita Lounge Bar, Mocha Bar, Mondo Cafe, Cinderella Bar, Cappuccino Bar, Columbus Cafe, Culina Bar, Beach Bar i Red Sky Bar. U konceptu su i sladoledi, užine, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, nargila, sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Frizer, servis za pranje i sušenje veša, prodavnice, menjačnica, lekar.

Sport i zabava

Hotel ima 13 bazena, 11 tobogana za odrasle i 7 za najmlađe, jacuzzi na otvorenom (samo za odrasle). Tokom zimske sezone greje se 5 bazena za odrasle i 1 za decu (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su:  2 teniska terena, stoni tenis, odbojka na pesku, mini-fudbal, mini-golf, vaterpolo, aerobik, boćanje, pikado, animacije, Wi-Fi internet u javnim prostorijama (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: osvetljenje teniskog terena i oprema za tenis, bilijar, video igrice, sportovi na vodi, jahanje konja i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se: jacuzzi, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

BEACH ALBATROS RESORT HRG
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,277,279" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1117 RSD