MALIKIA RESORT ABU DABBAB

Lokacija

Nalazi se u mestu Marsa Alam, oko 34 km od aerodroma Marsa Alam, i oko 243 km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci

Hotel se nalazi na prelepoj plaži Abu Dabbab, poznatoj po predivnim koralnim grebenima. Plaža je poznata kao Nacionalni park zbog retkih podvodnih životinja koje se nalaze u ovom delu Crvenog mora. Upravo zbog svoje lokacije, hotel se preporučuje ljubiteljima ronjenja. Hotel u ponudi ima 358 smeštajnih jedinica, a gostima su na raspolaganju i brojni sportski i zabavni sadržaji. 

NAPOMENA: U toku su radovi na zameni pločica kod bazena The Nile i kod glavnog bazena, završetak radova se očekuje do 10.04. Gosti mogu da koriste Waves infiniti pool ( bez doplate), dok traju radovi na održavanju koji neće uticati na boravak gostiju u hotelu.

Za decu tu su dečiji bazen, igralište, dečiji klub. 

Plaža

Hotel ima peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana i peškira. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom i ponton dužine oko 300m.

Smeštaj

Hotel ima ukupno 358 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju terasu ili balkon, tuš/kadu, fen za kosu, sef, klima uređaj, SAT LCD TV. Mogu imati pogled na vrt, bazen ili more. 

Standard sobe su površine oko 30m2 Imaju mogućnost da budu povezane.
Family sobe čine 2 prostorije, ali nisu odvojene vratima (jedna prostorija sa bračnim ležajem, a u drugoj 2 single ležaja ili sofa/kauč na razvlačenje). 

Plaća se: mini bar (dopunjuje se jedino flašica vode po osobi svakodnevno), telefon, Wi-fi u sobama.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima glavni restoran Al Walima i El Dawar Beach restoran kao i tri bara – Lobby Bar, Pool Bar i Beach Bar. 

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, a la carte restoran, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Wi-fi u sobama, i sve ostalo van koncepta. 

Hotel  ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji

Doktor, prodavnice, limuzina, usluga pranja i peglanja veša, salon lepote.

Sport i zabava

Hotel ima 3 bazena (jedan dečiji se greje zimi),  aqua park (3 tobogana za odrasle i 4 za decu), dečiji bazen, odbojku na plaži, teren za fudbal, teren za košarku, tenis (naplaćuje se osvetljenje), Wi-Fi internet u lobiju, teren za padel tenis.

Plaća se: bilijar, sportovi na vodi, diving centar, infinity pool.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

MALIKIA RESORT ABU DABBAB
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "276,280" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1117 RSD