NOVOTEL MARSA ALAM

Lokacija

Nalazi se na svojoj plaži na samom severu mesta Marsa Alam. Hotel je udaljen od aerodroma Marsa Alam 55 km, a od aerodroma u Hurgadi 165 km.

Opšti podaci

Hotelski kompleks zauzima površinu od oko 90.000m2. U ponudi ima 268 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju razni sportski sadržaji, nekoliko restorana i barova. 

Za decu tu su bazen, igralište, dečiji klub (4 do 12 godina), mini disco.

Plaža

Hotel ima peščanu plažu sa pontonom na kojoj je upotreba ležaljki i suncobrana i peškira besplatna. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 268 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu, ketler, Wi Fi internet. Sobe mogu imati pogled na vrt, bazen ili more. 

Standard sobe su površine oko 36 m2, sa francuskim ili 2 odvojena ležaja. 

Plaća se: room service,telefon, mini bar, brzi internet.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i užine. Hotel u ponudi ima glavni restoran La Palme i Al Dente restoran (italijanska kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi Papyrus, Island Bar i Ramla Beach Bar.

Plaća se: a la carte restoran (osim jednom nedeljno), ponoćna užina koja se služi u Papyrus Lounge baru, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna pića i bezalkoholna pića shisha.

Hotel  ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji

Doktor, prodavnice, menjačnica, limuzina, usluga pranja i peglanja veša. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima tri bazena za odrasle (jedan se greje tokom zimske sezone), jedan dečiji bazen, zatvoreni bazen. Gostima su dostupne razne aktivnosti poput odbojke na plaži, aerobika, joge, večernih animacija, diskoteke.

Plaća se: diving club, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, jacuzzi, hammam, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

NOVOTEL MARSA ALAM
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "276,280" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1117 RSD