VOGUE HOTEL SUPREME BODRUM

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Torba, oko 8km od centra Bodruma i oko 27km od aerodroma u Bodrumu.

Opšti podaci

Hotel se prostire se na površini od  400.000m², otvoren je 2013. godine, a renoviran je poslednji put 2022-23. godine. Hotel  ima 782 sob2 (uključujući 52 vile) raspoređenih u glavnoj zgradi i u bungalovima. Gostima su na raspolaganju glavni restoran “Veranda”, 4  à la carte restorana – italijanski, riblji, turski i azijski, 10 barova, 4 otvorena bazena, luksuzno opremljen Spa centar i fitness.

Za decu je tu luna park, 8D bioskop, dino park, igralište, dečiji mini club koji se prostire na 2 500m² (po uzrastima) sa pozorištem, sobom za ples, restoranom, Candyland (25 tobogana: 12 tobogana za odrasle i 13 tobogana za decu).

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima prostranu plažu sa svetlim peskom dugu 650m, kao i privatni deo plaže namenjen gostima koji su smešteni u vilama koji je dug 100m  i dve platforme za sunčanje. Ležaljke, sunconbrani i peškiri za plažu su dostupni gostima bez doplate.

Plaća se: paviljoni.

Smeštaj

Sobe poseduju set za čaj i kafu, centralnu  klimu, SAT TV, mini bar, Wi-Fi, fen, sef, telefon, papuče i bademantil. Većina soba ima balkone ili terase. Na upit gosti mogu da koriste u sobama peglu i dasku za peglanje bez doplate.
Garden room  annex imaju površinu oko 32m², nalaze se u bungalovima i u njima mogu boraviti samo dve odrasle osobe ili jedna odrasla osoba i dete. Nemaju balkon, ni terasu. Nemaju pogled na more.
Superior garden room annex imaju površinu 50-55m², nalaze se u bungalovima i imaju balkon.
Superior land view sobe imaju površinu 50-55m², nalaze se u glavnoj zgradi i imaju balkon.

Superior sea view sobe imaju površinu 50-55m², nalaze se u glavnoj zgradi i imaju balkon i pogled na more.

Family garden soba ima površinu 75m², nalazi se u bungalovima.

Family suite ima površinu 75m², nalazi se  u glavnoj zgradi i može imati pogled na more.

Family connection room ima površinu 90m², nalazi se u bungalovima.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćna večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima) i sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su na raspolaganju pored glavnog restorana i nekoliko à la carte restorana – Nisk 24, Loco (italijanska kuhinja), Radika (turska kuhinja), Marola (riblji specijaliteti), Toranaga (teppanyaki) i Saia (roštilj). U ponudi je i 10 barova (Lobby bar, Candyland bar, Candy Town bar,  Beach bar, Vitamin bar,  A La Carte bar, Service bar, Cabaret Night Club, Vitamin bar, Exclusive bar, Coffee House), poslastičarnica u određeno doba dana, užina, sladoled i turske palačinke.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna pića, Candy bar (hrana i piće u Candyland-u), Exclusive bar (besplatan za vila goste)  i sve  ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Doktor, servis za peglanje veša, prodavnice, fotograf, sale za sastanke, organizacija privatnih tura i događaja, rent-a-car.

Sport i zabava

Hotel ima dva glavna bazena na otvorenom sa delom za decu, bazen bez animacija, bazen sa aqua parkom , kao i zatvoreni bazen, Candyland-carstvo za decu sa luna parkom, dino park. Od ostalih aktivnosti tu su: zumba, tenis, badminton, stoni tenis, mini fudbal, joga, odbojka na plaži, pikado, pilates, gimnastika u vodi, fitness centar. U koncept usluge su uključeni i uživo muzika i programi, tematske žurke, večernji program, kao i razne vrste takmičenja.

Plaća se: sportovi na vodi, surfovanje, lazer tag, časovi tenisa, kuglanje, Candytent i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Bogati Spa centar dekorisan je u orijentalnom stilu, na površini od 3.000m². Obiluje brojnim sadržajima: parno kupatilo, sauna, jacuzzi, tursko kupatilo (hamam), fitness centar.

Plaća se: tretmani za negu lica i tela, masaže i sve ostalo van hotelskog koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

VOGUE HOTEL SUPREME BODRUM
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1117 RSD