Filtriraj po
Sortiranje:

Mesto spajanja Maditerana i Egeja, grad Marmaris je još jedno od dragulja turske obale. Nestvarno zlatne peskovite plaže, užurbani stari deo grada i noćni život, neki su od epiteta ovog letovališta na luci.

Ograđen je sa tri najznačajnija arhitektonska zdanja – marinom, dvorcem i lukom, deo koji je poznat kao stari grad. Danas je to najinteresantniji punkt, jer su tu locirani neki od restorana, barova i glavnih ulica za kupovinu.

Glavni izvor prihoda jeste turizam, iz tog razloga, posvetila se velika pažnja izgradnji hotela i ostalih sadržaja, kako bi zadovoljili svoje posetioce. Zato Marmaris više nije uspavani ribarski grad, već raj za turiste.

Marmaris kao jedan od najvećih turističkih odredišta jugozapadne Turske, predstavlja idealan spoj prirodnih lepota sa akcentom na plaže, podgorine planina i zelenila i ušuškanog ljupkog seoskog života punog tradicije i običaja turske kulture. Bilo da tragate za mirnim odmorom ili adrenalinom, tišinom i relaskacijom, ili obojenim aktivnim noćnim životom, bilo da su porodice, parovi ili grupa u pitanju – ovaj tipičan grad mediteranske i egejske klime je onaj koji će ispuniti vaša očekivanja.