Upoznaćemo vas sa jednim od najatraktivnijih letovališta Antalijske regije, Kemerom, i potruditi se da vam približimo sve što ga čini primamljivim. Prepoznatljiva kаrаkteristikа Kemera je njegova prirodnа lepotа, sа mnogo pаrkovа, drvećem pomorandži na svakom koraku, kristalnim morem u kom se oslikava zelenilo borovih šuma, prirodna hladovina pod gustim krošnjama, a u pozadini planine. Prava prirodna harmonija! Tu je i pešačka zona grada sa prodavnicama i restoranima ukrašenim šarenim cvećem. Duge plaže su šljunkovite, posute peskom, dok grad poseduje i modernu marinu sa mnogobrojnim brodovima iz cele Evrope. Ako tražite mirnu obalu za odmor, sa udobnim hotelima, Kemer je pravo mesto za vas.

Harmoničan Odmor U Kemeru

U lepote prirode Kemera savršeno su se uklopili prostrani hoteli, a jedan od onih koji ćete jedva čekati da preporučite nekome je hotel Ulusoy Kemer Holiday Club 5*, po strukturi vrlo specifičan. U ovom hotelu vas očekuju sobe bungalovskog tipa, okružene prijatnim i raskošnim zelenilom i izuzetan sadržaj za decu svih uzrasta.

Ukoliko je vaša porodica naklonjena prirodi i udobnosti, ali takođe voli i primeren luksuz, za vas je pravi izbor upravo Ulusoy Kemer Holiday Club 5*. Predivan hotelski kompleks okružen drvećem, nalazi se na svojoj plaži i poseduje odlične kapacitete za odmor i razonodu.
Izgrađen je 1989. godine, a kompletno renoviran 2014. godine i zauzima 42.700m2. Ima 465 soba, od kojih su u opciji standardne i porodične sobe i apartmani, za komfor svih članova porodice. Kompleks ima svoju 180m dugačku plažu od sitnog šljunka i peska sa dokom i plavom zastavicom EU, koju poseduju samo najlepše plaže. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju, pa ne morate ni o čemu brinuti, već se samo prepustiti moru i suncu.

Harmoničan Odmor U Kemeru

Hotel Ulusoy Kemer Holiday Club 5* između ostalog, ima glavni, dečiji restoran, à la carte restoran, barove (beach, snack, pool i aqua), kafeteriju, poslastičarnicu, “Pine House“, amfiteatar, diskoteku. Usluga u hotelu je Ultra all inclusive, na bazi samoposluživanja, a izbor jela je toliko širok, da prosto nećete stići da isprobate sve delicije. Po hotelskim pravilima, u glavnom restoranu se služe: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna čorba, pa i užine tokom cele noći. Za decu su tu dečiji bazen, mini klub (za decu uzrasta od 4 do 12 godina), junior klub (za malo stariju decu od 13 do 16 godina), mini disko, igralište i dečiji meni za večeru.

U hotelu Ulusoy Kemer Holiday Club 5* je sve spremno za uživanje cele porodice, a njegovo idilično okruženje pružiće vam potreban spokoj koji priželjkujete tokom cele godine. Ono što će vam se još više svideti su dodatni popusti za ovaj hotel u agenciji „1 A Travel“, koji važe za rezervacije napravljene do 15. jula. Nemojte nikako propustiti ovu specijalnu ponudu, a da biste što brže osigurali svoje mesto na letovanju, agencija „1 A Travel“ nudi i mogućnost online rezervacije na samom sajtu, pa je potrebno samo nekoliko klikova i spremni ste za leto!

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }