Pridružite nam se danas u jednom od prvih i najpoznatijih hotela u Hurgadi, sada potpuno novog, modernog izgleda. Popularan Hilton Hurghada Plaza 5* hotel renoviran je ove godine, i sa svojim fenomenlanim stilom zaslužuje samo reči hvale. Lociran na samo kilometar od centra Hurgade i 15 kilometara od aerodroma, ovaj savremeni hotel nudi veliki opseg sadržaja za svakog gosta, kao što su fitnes i spa centar, tradicionalno tursko kupatilo, bazeni, teniski teren, barovi, retorani, klub, a sve uz zadivljujući pogled na Crveno more. Zahvaljujući odličnoj lokaciji, hotel je savršena baza za obilazak novog i starog centra Hurgade, kupovinu u gradskom tržnom centru, kao i posetu čuvenih golf terena u El Guni.

Moderan Hotel Sa Zadivljujućim Pogledom Na More

Prostrane smeštajne jedinice

Sveže renovirane sobe pružaju komfor i luksuz u modernom ambijentu, a mnoge imaju i direktan pogled na more i privatnu plažu hotela. „Deluxe“ sobe su veličine od 33m2 do 66m2, pa je dovoljno prostora za svačiji užitak. Poseban su ugođaj sobe sa balkonom, sa kog ćete svakog jutra imati priliku da udahnete svež morski vazduh.

Prilika za aktivan odmor

Ako je fizička aktivnost deo vaše svakodnevnice, u hotelu Hilton Hurghada Plaza 5* imate priliku da ostanete u formi u odlično opremljenoj teretani i fitnes centru ili nekom od bazena na otvorenom. Od aktivnosti na otvorenom, tu su tenis, skvoš, odbojka na pesku i razne animacije. Kada ste spremni da se opustite posle aktivnosti, iskoristite neverovatan spa centar hotela, sa najrazličitijim tretmanima, masažama i tradicionalnim turskim kupatilom. Ono što je sigurno je da ćete iskoristiti vreme na svom odmoru na kvalitetan način, i posvetiti se u potpunosti sebi i svojim najdražima.

Moderan Hotel Sa Zadivljujućim Pogledom Na More

Izuzetna ponuda restorana i barova

Hotel Hilton Hurghada Plaza 5* ugostiće vas u nekoliko restorana i barova, sa širokom ponudom ukusa za svaki obrok i savršenih osveženja u bilo koje doba dana. Ugodite sebi šarenim koktelom ili isprobajte izvrsna domaća piva u nekom od barova, okusite svežu, mediteransku hranu u „Lophelia Seafood“ restoranu, ili se prepustite prizoru zalaska sunca u „Sands Beach“ baru. Za ljubitelje noćnog provoda tu je „Anaconda Lounge“, ekskluzivan bar stvoren za zabavne tople noći uz odličnu muziku i vaše omiljeno piće.

Sunce, pesak i mir

Privatna plaža hotela savršen je spoj toplog Crvenog mora i sitnog mekanog peska. Učestvujte u sportovima na vodi, isprobajte ronjenje ili snorkling među najlepšim koralnim grebenima, ili se jednostavno opustite i uživajte u čarobnom pogledu na tirkizne nijanse mora i lepo uređenu privatnu marinu hotela.

Zbog kvalitetne usluge, raznovrsnih sadržaja i dobre lokacije, agencija „1 A Travel“  preporučuje hotel Hilton Hurghada Plaza 5* putnicima svih uzrasta. Hotel je posle detaljnog renoviranja otvorio svoja vrata gostima, i to po specijalnim promotivnim cenama. Pozovite kontakt centar agencije „1 A Travel“ na 011/655 78 00 i saznajte više o specijalnim ponudama, ili napravite online rezervaciju.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }