Zašto Hurgada?

Hurgada je pravi primer kako je jedan ribarski gradić procvetao u svetski poznatu destinaciju za odmor, i jedno od najbitnijih letovališta na Crvenom moru, sa više od tri miliona turista godišnje. Oivičena svetlo plavim i tirkiznim nijansama mora, Hurgada je pružila savršen dom mnogobrojnim hotelima visoke usluge, koji vrlo uspešno prate kvalitet najpoznatijih hotela sveta. Mi vam danas predstavljamo najnoviji među njima, otvoren u avgustu ove godine, Amarina Abu Soma Resort & Aquapark 5*.

Najnoviji Hotel U Hurgadi

Odmor za pamćenje

Hotel je u kratkom roku postao popularan zahvaljujući briljantnoj usluzi i konceptu luksuznih soba i apartmana. Njegovi najveći aduti su komfor, elegancija, dobra zabava i vrlo kvalitetna ponuda gastronomskih užitaka. Drugim rečima, ovo je hotel u kom se slobodno možete udobno smestiti, opustiti i samo uživati. U Hurgadi ćete imati osećaj da vreme teče sporije, što daje priliku da uživate u potpunosti u momentu, dok do maksimuma koristite gostoprimstvo hotela Amarina Abu Soma Resort & Aquapark 5*. Doživećete odmor za pamćenje, o kom ćete poželeti svima da pričate!

Najnoviji Hotel U Hurgadi

Idilična lokacija

Amarina Abu Soma Resort & Aquapark 5* smešten je u idiličnom i ekskluzivnom okruženju Soma Beja, mirnoj oazi izdvojenoj od užurbanosti Hurgade. Izlazi direktno na svoju peščanu plažu, dugu 200 metara, dovoljno prostranu da svako može pronaći svoj savršen kutak. Pored lepe kupališne zone, hotel se može pohvaliti i delom sa božanstvenim koralnim grebenima, do kojih se može doći sa privatne marine hotela. Upravo ovde možete uživati u časovima ronjenja i istražiti mističan podvodni svet Crvenog mora. Za ljubitelje razgledanja i otkrivanja, dobra je vest da su i lokaliteti za obilaske lako dostupni, pa se kratkom vožnjom može doći do starih delova grada, Safage, El Kusera ili Hurgade i Luksora.

Najnoviji Hotel U Hurgadi

All inclusive koncept

Hotel Amarina Abu Soma Resort & Aquapark 5* baš ništa ne prepušta slučaju, pa ćete u okviru all inclusive usluge okusiti orijentalne, italijanske, azijske i internacionalne specijalitete. Imaćete jedinstvenu priliku da isprobate lokalne ukuse, čime ćete biti korak bliže egzotičnoj kulturi Egipta.

All inclusive usluga ne zaustavlja se kod hrane i pića i nudi veliki izbor sadržaja. Želite novu avanturu svakog dana? Bezbroj aktivnosti pripremljeno je za svakog gosta, bilo kog starosnog doba, a na vama je samo da izaberete pravu za vas. Posvetite vreme vašem omiljenom hobiju, bilo da je to stoni tenis, streljaštvo, pikado, plivanje, ili želite da isprobate nešto potpuno novo. Naravno, uvek je opcija da se jednostavno opustite u mirnom kutku hotela i uživate u omiljenoj knjizi ili muzici.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }