Za odmor u paru, za opuštanje sa prijateljicom ili za kvalitetan porodični odmor, u kome će svi članovi podjednako uživati, koristeći mnogobrojne sadržaje hotela, prema svojim afinitetima. Jednom rečju, odličan, Delta Hotels Marriott Bodrum 5*, izuzetno prostran kompleks sa vrlo šarenolikom ponudom animacije u toku dana i večeri, sportskim sadržajima, kulinarskim iznenađenjima…

Na svega dvadesetak kilometara od Bodruma, u nedaleko od mesta Yalikavak, ušuškan na brežuljku koji je davno zaronio u Egejsko more, nalazi se  Delta Hotels Marriott Bodrum 5*, hotel sa izuzetnim pogledom na more i mali zaliv u kome se nalazi, koji je otvoren 2000. godine, a renoviran poslednji put 2018.

Delta Hotels Marriott Bodrum 5*  je velik, prostran hotelski kompleks koji osim 200m duge peščane plaže, ima i ponton dug 150m, te četiri bazena, od kojih jedan ima i dva tobogana sa pogledom na more. Hotel poseduje i bazen za najmlađe goste, a uz brojne sportske sadržaje, deci, a ni odraslima, neće biti dovoljno vremena za sve.

Za decu, osim bazena, hotel ima i mini klub, gde se klinci i klinceze, uzrasta od 4 do 12 godina mogu zabaviti dok je sunce najjače ili dok se roditelji na kratko opuštaju uživajući u čarima spa i velnes centra koji se nalazi u sklopu hotela, a obuhvata besplatno korišćenje saune i turskog kupatila. Roditelji i naveče mogu imati par minuta jedno za drugo, dok se deca zabavljaju u Mini disko klubu. Kao što smo u naslovu napomenuli, ništa ne nedostaje.

All inclusive usluga daje veliki izbor mogućnosti u pogledu hrane i pića, pa pored glavnog, postoji i a la carte restorana, kao i dečiji meni u kviru ponude glavnog restorana. Osim toga, hotel ima nekoliko barova, od kojih i jedan na plaži, gde gosti mogu potražiti osveženje, kafu ili neku vrstu užine između glavnih obroka.

Delta Hotels Marriott Bodrum 5* vam omogućava da se u ležernoj atmosferi odmorite, daleko od gradske vreve i užurbanosti svakodnevnice, jer se nalazi u malom i šarmantnom primorskom krajoliku. Centar Bodruma je nedaleko od hotela, sa svim atrakcijama živog grada, od modernih prodavnica, do Muzeja podvodne arheologije među zidinama čuvene tvrđave Svetog Petra.

Posetite Delta Hotels Marriott Bodrum 5* i nećete se pokajati, jer vam ništa neće nedostajati. Nedostajaće vam samo pogled iz hotelske sobe kada se budete vratili svojoj kući. Već danas možete rezervisati mesto u nekom od prelepih hotela u ponudi agencije „1 A Travel“, putem online rezervacije, a sve eventualne nedoumice možete rešiti pozivom kontakt centra na 011/655 78 00.

array(6) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "5" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["taxonomy"]=> string(8) "category" ["terms"]=> array(1) { [0]=> string(3) "327" } ["field"]=> string(7) "term_id" } } ["orderby"]=> array(1) { ["rand"]=> string(3) "ASC" } }