PICKALBATROS BLU SPA RESORT

Lokacija

Hotel se nalazi u Memši, oko 3km od aerodroma u Hurgadi

Opšti podaci

Hotel je otvoren u septembru 2022. godine, deo je poznatog lanca Pickalbatros i predviđen je samo za goste starije od 16 godina. U ponudi ima 318 smeštajnih jedinica, veliki izbor sportskih aktivnosti, a gostima je na raspolaganju i nekoliko barova i restorana. 

Napomena: U cenu smeštaja uračunata je obavezna doplata za Neverland night show (uključuje večeru i transfer jednom u toku boravka).

Plaža

Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulazom u more, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 318 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, mini bar, Wi-Fi internet, fen za kosu.

Deluxe sobe su veličine oko oko 42m2, Imaju pogled na  bazen, direktni i bočni pogled more, sadrže francuski ležaj i manju sofu.
Premium sea view  su veličine oko oko 60m2 sadrže francuski ležaj i deo za sedenje.
Elit room sea view  su veličine oko oko 60m2 sadrže francuski ležaj i ugaonu garnituru.

Plaća se:
room service, telefon. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran i nekoliko a la carte restorana – Alfredo ( italijanska kuhinja), Blue Lounge (azijska kuhinja), Culina (orijentalna kuhinja i morski plodovi) i Golden Lounge. Gostima je na raspolaganju i veliki broj barova (Lobby, Healthy, Beach Bar i Alfredo Cafe). 

Plaća se: a la carte restorani, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji

Usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, taxi, salon lepote. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima 4 bazena (jedan bazen sa delom sa džakuzijem, jedan bazen za relaksaciju, jedan bazen površine 2.060m² i jedan bazen na zatvorenom), odbojku na plaži, teren za tenis, teren za razne sportove, mini golf, bilijar.

Plaća se: osvetljenje terena, sportovi na vodi. 

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

HURGADA - EGIPAT

PICKALBATROS BLU SPA RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "276,277" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.0612 RSD