Lokacija

Nalazi se u El Gouni u Abu Tig marini, oko 40km od aerodroma i oko 27km od Hurgade.

Opšti podaci

Hotel je izgrađen u živopisnom orijentalnom stilu i svaki deo hotela je uređen originalno: recepcija, restoran, bar, smeštajne jedinice. Nalazi se na ulasku u Abu Tig marinu koja predstavlja centar dešavanja u mestu El Gouna kao i jednu od najluksuznijih marina na Crvenom moru.

Plaža

Gosti hotela mogu besplatno da koriste Marina Beach plažu (ulaz, suncobrane i ležaljke), koja je udaljen oko 550m od hotela. Peškiri za plažu se uzimaju u hotelu.

Smeštaj

Hotel ima 67 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju klima uređaj, fen za kosu, TV sa satelitskim kanalima, ketler, sef.

Standardna soba ima oko 20-35m2, marina view – iste kao i standardne po veličini i sadržaju, sa boljim pogledom.

Plaća se: Wi-Fi internet, telefon, mini bar, room service.

Hrana i piće

Usluga je noćenje sa doručkom – doručak, samoposluživanje – izbor više jela i večera (meni posluženje) u glavnom restoranu. Tandoor je jedini restoran indijske kuhinje u El Guni.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Dva lepo uređena bazena (od kojih se jedan greje u zimskom periodu), restoran, bar, besplatan Wi-Fi u lobiju i oko bazena.

Plaća se: bilijar na terasi, room service i sadržaji koji se nalaze u blizini hotela – golf tereni, diving i aqua centar, fudbal, boćanje, odbojka.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ALI PASHA EL GOUNA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,284,277" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD