DOBEDAN WORLD PALACE KEMER ( ex ALVA DONNA)

Lokacija

Nalazi se u mestu Kiriş, na oko 6km od centra Kemera, 60km od Antalije, oko 65km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1994. a poslednji put renoviran 2015.godine. Zauzima povšinu od 107.000m2. Poseduje 816 soba (444 standardnih soba, 266 superior soba 88 family sobe,18 apartmana, i 8 soba prilagođenih osobama sa posebnim potrebama).

Za decu je tu: mini club, igralište, mini disco, dečiji bioskop, dečiji bazen sa 1 toboganom, vodeni toranj sa 6 tobogana za decu i 3 tobogana za bebe, dečiji meni u glavnom restoranu, kao i brojne olakšavajuće opcije za bebe ( blender u glavnom restoranu, mikrotalasna).

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži koja je dugačka oko 400m.  Ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži se ne plaćaju. Na plaži ima i ponton i zona 16+ (samo za odrasle).

Na plaži postoji  bar i dečiji prostor sa bazenom sa morskom vodom.

Plaća se: VIP paviljon.

Smeštaj

U hotelu postoje 3 tipa soba, standardne, porodične sobe i apartmani. Standardne sobe su 35m², porodične su 56m², a apartmani 57m². Superior standard sobe su u procesu renoviranja do proleća 2024. godine.

Sve standardne sobe imaju balkon, kadu, fen, telefon, satelitsku TV sa muzičkim programima, bade mantil, papuče, wi-fi, mini bar ( dnevno se dopunjuje vodom, sokovima i pivom),  set za tople napitke, klimu i sef.

Duplex porodična soba ima 56m² i organizovana je tako da se na prvom nivou nalazi soba sa francuskim ležajem, a na spratu iznad dva odvojena ležaja.

Apratman sa terasom ima površinu 57m² i sastoji se iz dnevne sobe i spavaće sobe sa francuskim ležajem.

Hotel ne prima same muškarce ni u jednokrevetnu,dvokrevetnu ili trokrevetnu sobu.

Plaća se : room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – samoposluživanje, izbor više jela (internacionalna kuhinja): doručak, ručak, večera, kasni doručak i ponoćna užina. U konceptu su lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled, ceđeni sok od pomorandže za vreme doručka.

Gostima su na raspolaganju jedan glavni restoran Babil, 2 restorana za užine (Arena snack, Pool snack). Pored toga postoje i 4 a’ la carte restorana (Vivaldi, Muzoyaki Sushi, The Mariner fish, Sofra Turkish) i svi rade od 19:00h – 22:00h.  Hotel poseduje i 9 barova (Lobby Piano, Pool, Arena beach, Captain’s bar, Patisserie monet, Recharge disco, Muco coffee house, Lobby tea house, Dobedan beach bar, Dobedan lounge bar).

Plaća se: A’ la carte restorani uz prethodnu rezervaciju 15 eur po osobi, osim za Sushi restoran za koji rezervacija iznosi 25 eur po osobi, flaširana alkohona i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Hotel poseduje konferencijsku salu, saunu, tursko kupatilo, biblioteku, parking, lekara, pranje veša, prodavnice, frizera, rent-a-car, menjačnicu, fotografsku radnju.

Sport i zabava

U hotelu postoji  8 bazena od čega su 5 za odrasle i 3 za decu, dečiji bazen sa toboganima ( 6 za decu i 3 za bebe). Pored bazena postoji i 9 teniskih terena, košarkaški i odbojkaški tereni, fudbalski tereni, vaterpolo, odbojka na pesku, stoni tenis, pikado, aerobic, fitness centar i boćanje, razne dnevne i večernje animacije, koncerti i muzika uživo.

Plaća se: osvetljenje na teniskim terenima i oprema, mašine za igru i svi vodeni sportovi.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna.
Plaća se: masaže, beauty centar i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

DOBEDAN WORLD PALACE KEMER ( ex ALVA DONNA)
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "267,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.2146 RSD