Lokacija

Hotel se nalazi u El Hadabi, oko 6km od Naama Bay i oko 19km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2007. godine. Zauzima površinu od 140.000m2 i čine ga dvospratne zgrade, u ponudi ima 528 smeštajnih jedinica. U sklopu hotela je promenada sa kafićima, restoranima i prodavnicama, akva park kao i nekoliko restorana i barova. 

Za decu tu su dečiji klub (4-12 godina), dva igrališta, 3 bazena sa 35 tobogana.

Plaža

Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros od koje je udaljen oko 800m (prelazi se ulica). Do plaže redovno vozi shuttle bus. Jedan deo je sa koralnim grebenom a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa postepenim ulazom sa plitkom vodom. Upotreba suncobrana, peškira ležaljki je besplatna. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 528 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, ketler, fen za kosu, Wi-Fi internet.
Standardna soba (oko 40m2) imaju pogled na baštu ili bazen. 
Family room bunk bed (oko 45m2) imaju krevet na sprat, pogled na bazen ili baštu.
Family room (oko 80m2) imaju 2 spavaće sobe, jedan dnevni boravak i dva kupatila, pogled na baštu ili bazen. 

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – rani doručak, doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U sklopu koncepta su i užine, peciva, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima 12 barova (od kojih je jedan u hotelu Beach Albatros Resort) i nekoliko restorana – Cave Du Roi (glavni restoran), Il Caminetto (italijanski restoran), L’ Asiatique (azijski restoran), Mediterranean, Club Mac (užine) i Beach Restaurant (užine, u hotelu Beach Albatros Resort).

Plaća se: Shisha corner, uvozna alkoholna i bezalkholna pića. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Taxi, prodavnice, usluge pranja i peglanja veša.

Sport i zabava

Hotel ima 27 bazena na otvorenom – je 17 za odrasle (od kojih je 7 sa toboganima) i 10 za decu (od kojih su 3 bazena sa 35 tobogana), jacuzzi, vaterpolo, aerobik, boćanje, teren za odbojku na plaži, dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet.    

Plaća se: teren za tenis (oprema i osvetljenje), teren za razne sportove (oprema i osvetljenje), sportovi na vodi, bilijar, mini golf. 

Spa & wellness

Gosti mogu besplatno da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, salon lepote, sauna, tursko kupatilo.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.