Lokacija

Hotel se nalazi u El Hadabi, oko 10km od Naama Bay i oko 19km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1999. godine a poslednji put renoviran 2021. godine. Smešten je na klifu Ras Om El Seid odakle se pruža predivan pogled na poluostrvo Ras Mohamed i Sinaj planinu. Sastoji se od glavne zgrade i aneks zgrade koje su okružene baštama. Hotel se nalazi nedaleko od Starog grada poznatog kao i Sharm al Maya. 

Za decu tu su dečiji klub (4-12 godina), igralište i 2 bazena. 

Plaža

Hotel ima svoju plažu do koje se može doći liftom koji se nalazi u kuli ili stepenicama, jedan deo je sa koralnim grebenom a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa postepenim ulazom sa plitkom vodom. Upotreba suncobrana, peškira ležaljki je besplatna. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 226 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, SAT TV, klima uređaj, mini bar, ketler, sef, fen za kosu.
Standardne sobe mogu imati pogled na baštu, bazen ili more.   
Porodične sobe se sastoje od 2 spavaće sobe i dnevnog boravka, mogu imati pogled baštu, bazen ili more.      

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sladoled, peciva, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su na rasplaganju glavni restoran Sea View kao i italijanski restoran Il Caminetto i Beach Restaurant (užine). U ponudi hotela je i nekoliko barova – La Veranda Bar, Active Pool Bar, Club House Bar i Beach Bar.      

Plaća se: nargila, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Taksi, prodavnice, usluga pranja i peglanja veša, doktor, apoteka. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima 2 bazena na otvorenom, vaterpolo, aerobik, boćanje, odbojku na plaži, dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet (samo u javnim prostorijama). 

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar, teren za tenis (oprema i osvetljenje). 

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, salone lepote. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.