Lokacija

Nalazi se u El Gouni u Abu Tig marini, oko 42km od aerodroma i oko 30 kilometara od Hurgade.

Opšti podaci

Captain’s Inn hotel je izgrađen u arapskom stilu, ukrašen elegantnim arabesknim motivima i poseduje 50 moderno opremljenih, smeštajnih jedinica. Standardne sobe imaju pogled na ulicu ili dvorište, marina view sobe su sa pogledom na promenadu, dok se iz apartmana pruža panoramski pogled na Abu Tig marinu.

Hotel poseduje Marina Steakhouse restoran i The Captain’s Inn Bartender Bar čiji je idejni tvorac najpoznatiji egipatski barmen.

Plaža

Gosti hotela mogu besplatno da koriste Marina Beach plažu (ulaz, suncobrane i ležaljke), koja je udaljen oko 350m od hotela. Peškiri se uzimaju u hotelu.

Smeštaj

Standardne sobe su veličine između 16 i 30m² i sadrže kupatilo sa tuš kabinom, klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, set za čaj i kafu, fen za kosu, sef, pojedine sobe poseduju balkon.

Plaća se: Wi-Fi internet, telefon, mini bar i room service.

Hrana i piće

Usluga je noćenje sa doručkom – doručak, samoposluživanje – izbor više jela i večera (meni posluženje) u The Marina Steakhouse restoranu.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Salon za negu lepote, bilijar, besplatn Wi-Fi u javnim prostorijama.

Gosti hotela mogu koristiti sve bazene u Ali Pasha hotelu, koji se nalazi na par minuta hoda od hotela (jedan od bazena se greje u zimskom periodu)

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

CAPTAIN'S INN
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,284,277" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD