OCCIDENTAL MARCO POLO

Program Putovanja

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Yasmine Hammamet,  na svojoj peščanoj plaži, na oko 60 km od aerodroma u Tunisu i na oko 95 km od aerodroma u Monastiru. Udaljen je 8 km od starog grada u Hammametu.

Opšti podaci

Hotel je izgrađen u elegantnom arapskom stilu i nudi sve pogodnosti za opuštajući odmor sa porodicom, prijateljima ili partnerom. Hotel Concorde Marco Polo pripada poznatom lancu hotela Barcelo. Hotel raspolaže ukupno sa 464 svetle i prostrane sobe i apartmanima koji omogućavaju različite vrste boravka i sve imaju balkon ili terasu sa pogledom na more, bazen ili baštu. 
Gostima je na raspolaganju glavni restoran “Tunis” za nepušače, dva a la carte restorana, snack restoran, više barova.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke, suncobrane i peškire za plažu i bazen.

Smeštaj

Sve sobe imaju klima uređaj, balkon ili terasu, kupatilo, fen, telefon, mini frižider, SAT TV i sef. U delu soba je besplatno dostupan Wi-Fi internet.
Standard sobe su površine oko 31 m² 
Family sobe
 su površine oko 47 m² sastoje se od odvojene dnevne sobe sa sofom na razvlačenje.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna i bezalkoholna pića u hotelskim barovima i restoranima leti do 01:00 h , a od novembra do aprila do 24:00 h. Gostima su na raspolaganju a la carte restorani: Tematski restoran dostupan tokom cele godine, Mediterranee ( italijanska kuhinja) uz prethodnu rezervaciju. U ponudi je i nekoliko barova: Lounge Oasis, Lobby Cartage i La Plaza.
Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani, nargila i ostalo van koncepta. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Katamaran, pedaline, vožnja kanuom, jedrenje od maja do oktoba na zahtev i zavisno od vremenskih prilika. Konferencijska sala, lekar na poziv, suvenirnica, butik.

Sport i zabava

Glavni spoljašnji bazen površine 1800 m2 sa dva integrisana hidromasažna bazena, unutrašnji bazen koji se greje zimi i dečiji bazen, mini klub (za decu 4-12 godina), dnevni animacioni programi, fitnes sala, stoni tenis, odbojka na plaži, boćanje, aerobik, teniski teren sa tvrdom podlogom, reketi i loptice uz depozit, dnevna animacija za decu i odrasle, večernji programi i muzika. 

Spa & wellness

Besplatna soba za fitnes.
Plaća se: Wellness i spa centar, hidroterapija, masaže, hamam, kozmetički tretmani, frizer i bilijar.

Napomena

Svi gosti su u obavezi da nose “All inclusive” narukvicu u svrhu identifikacije. Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

OCCIDENTAL MARCO POLO
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "483,482" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1484 RSD