CORAL SEA IMPERIAL- SENSATORI RESORT

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Ras Nasrani, oko 18km od Naama Bay, oko 8km od Nabq Bay i oko 4km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel je jedan od najluksuznijih u ovoj regiji, lociran tako da omogućava predivan pogled na Nacionalni Park Ras Nasrani a nalazi se i nedaleko od popularnog Trga Soho (Soho Square). Sastoji se od petospratne glavne zgrade i trospratnih aneks zgrada i u ponudi ima 470 smeštajnih jedinica. Hotel se preporučuje porodicama sa decom zbog raznovrsnog sadržaja za najmladje, ali istovremeno predstavlja savršen izbor i za goste koji su za miran odmor obzirom da je u sklopu kompleksa i deo koji je samo za odrasle (trenutno zatvoren). Svaki detalj ovog hotela je pažljivo osmišljen i uz besprekornu uslugu i raznovrstan sadržaj čine samo deo ponude koja ovaj hotel izdvaja.     

Za decu tu su dva bazena (jedan sa toboganima), igralište na plaži, animacije.

Plaža

Hotel ima prelepo uređenu plažu (650m) sa pontonom dužine 65m. Veći deo plaže je sa koralnim grebenom gde je obavezna obuca za plazu, jedan deo je peščani i ne treba obuća. Upotreba suncobrana, peškira ležaljki je besplatna. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 470 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, sef, mini bar, fen za kosu, jacuzzi, Wi-Fi internet.
Standard room  (oko 31m2) – imaju pogled na bazar ili baštu. 
Family room  (oko 34m2) – imaju pogled na more ili na bazen. 
Swim up – imaju direktan izlaz na bazen i pogled na more ili na bazene. 
Jacuzzi room – imaju jacuzzi na terasi. 

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Fountain View (glavni restoran), Marhaba, Casa Bianca, Gokan, Tiran Diner & Beach Bar, The Stonegrill i Serene Beach Club. Gostima je na raspolaganju nekoliko barova – Pool Bar, Lobby Bar, Piano Bar, Cue Bar, The Terrace Bar, The Clubhouse i The Venue. 

Plaća se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Menjačnica, prodavnice, mini market, usluga pranja i peglanja veša, limuzina. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima 5 velikih bazena, jacuzzi, aerobik, teren za tenis, teren za razne sportove, odbojku na plaži, stoni tenis, dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet. 

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar, osvetljenje za teniski teren i sve ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se:
 masaže, salon lepote, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

CORAL SEA IMPERIAL- SENSATORI RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "276,291" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1153 RSD