CRYSTAL AURA BEACH RESORT AND SPA

Lokacija

Nalazi se u Kemeru na svojoj plaži, oko 38km od centra Antalije i oko 55km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Crystal Aura Beach Resort & Spa se prostire na 29.000m2. Resort je otvoren 2004. godine, a poslednji put renoviran 2015. Ukupno ima 507 soba (od čega 339 standardnih, među kojima su 4 za osobe sa posebnim potrebama, 84 standardne sa krevetima na sprat, 22 family sobe, 36 honeymoon apartmana i 26 economy soba).

Hotel ima glavni restoran, 3 à la carte restorana (Italian, Turkish, Fish), Crystal Coffee Patisserie, Pool Snack, Aqua Snack, Gozleme House, Food House restorane i nekoliko barova (Patisseria, Beach Bar, Lobby Bar, Detox, Aqua, Pool Bar i Disco bar).

A la carte restoran se može rezervisati besplatno za sve goste koji ostaju duže od 4 noćenja.
Radno vreme a la carte restorana je od 18.30-20:00 i 20-21:30.

Riblji restoran se dodatno naplaćuje.
Za decu su tu mini club, dečiji bazeni i igralište. 

Plaža

Hotel ima svoju 180m dugu šljunkovitu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju. 

Smeštaj

Sve standardne sobe imaju balkon, klimu, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, mini bar (dnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima), sef, Wi-Fi internet, fen, kupatilo sa tuš kabinom. Mogu biti locirane i u glavnoj zgradi i u garden blokovima. Površina sobe je od 18 do 24m².
                                                                          
Standard bunkbed soba je jedna soba koja ima bračni krevet i krevete na sprat. Može se nalaziti i u glavnoj zgradi i u garden blokovima. Ima 24m².

Honeymoon sobe se sastoje od jedne prostorije sa bračnim krevetom i velikom terasom. Veličine je 24m² i nalazi se u potkrovlju garden blokova.

Family bunkbed soba se sastoji od dve sobe odvojene vratima. Ima jedan bračni krevet u jednoj sobi, a u drugoj jedan single i krevete na sprat. Ovaj tip soba se nalazi u glavnoj zgradi i ima površinu od 38m².

Plaća se: telefon i room service.

Hrana i piće

Usluga je Ultimate All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, ručak i večera. Tokom ručka i večere dostupan je dečiji meni. Na raznim lokacijama više puta u toku dana se služe užine (pice, hamburgeri, palačinke). Jednom u toku boravka je besplatno korišćenje à la carte restorana uz rezervaciju dan ranije (italijanski, turski i riblji). U određeno doba dana se služe sladoled, keks i kolači u poslastičarnici ,,Patiserria”. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Plaća se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg  voća, à la carte restorani i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, servis za pranje i sušenje veša, prodavnice, rent-a-car, rent-a-bike, fotograf.

Sport i zabava

Hotel ima 2 otvorena bazena sa aqua parkom, zatvorene bazene za odrasle i decu, teniski teren, stoni tenis, boćanje, pikado, aeorbic, strečing, aqua aerobic, fitness centar, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika određenim danima, karaoke, Yoga i meditacija, fitness napolju, diskoteka, Wi-Fi (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: teniski tereni uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi. 

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, soba za relaksaciju, zatvoreni bazen.

Plaća se: masaže, tretmani lepote, personalizovani programi.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

CRYSTAL AURA BEACH RESORT AND SPA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "267,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD