CRYSTAL DE LUXE RESORT AND SPA

Lokacija

Nalazi se u Kemeru, oko 150m od svoje plaže, oko 1km od centra Kemera, oko 38km od centra Antalije i oko 56km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Resort je izgrađen 2008. godine, a 2014. je renoviran poslednji put. Prostire se na površini od 16.000m² od čega bašta zauzima 8.000m². Šestospratna hotelska zgrada okružena je vrtom. Hotel ima 356 soba (309 standardnih od kojih je su neke prilagođene osobama sa posebnim potrebama, 41 family sobu, 3 Sultan apartmana i 3 Pasha apartmana). Bočni pogled na more ima 114 soba.

A la carte restoran se može rezervisati besplatno za sve goste koji ostaju duže od 4 noćenja.

Radno vreme a la carte restorana je od 18.30-20:00 i 20-21:30.

Riblji restoran se dodatno naplaćuje.

Za decu tu su dečiji bazen sa aqua parkom, mini klub, igralište i dečiji bife za večeru.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju šljunkovitu plažu od koje je udaljen 150m. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju (za peškire se ostavlja depozit).

Smeštaj

Standardne sobe imaju balkon, centralnu klimu, sef, mini bar (svakodnevno se dopunjava bezalkoholnim pićima), satelitsku TV i radio, telefon u sobi i kupatilu, kupatilo sa tušem, fen, tepih, Wi-Fi. Standardne sobe se sastoje od jedne spavaće sobe i kupatila.

Porodične sobe (family) su površine oko 40m² i imaju dve sobe odvojene vratima i kupatilo. Sve sobe su opremljene LCD TV-om, eleltronskim sefom, mini barom i fenom. Sve sobe imaju balkon, tepih i tuš u kupatilu.

Suite pasha apartmani se sastoje od jedne spavaće sobe, jedne dnevne sobe i kupatilo sa đakuzijem i tušem. Apartman ima terasu sa đakuzijem. 

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga je Ultimate All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, ručak i večera. Tokom ručka i večere dostupan je dečiji meni. Na raznim lokacijama više puta u toku dana se služe užine (pice, hamburgeri, palačinke). Jednom u toku boravka je besplatno korišćenje à la carte restorana uz rezervaciju dan ranije (italijanski, turski i riblji). U određeno doba dana se služe sladoled, keks i kolači. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina. 

Plaća se: flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg voća, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, parking, prodavnice (juvelir, koža, suveniri), 4 sale za sastanke (do 300 mesta). 

Sport i zabava

Bazen sa toboganima, otvoren i  zatvoren bazen, 2 bazena za decu, aqua aerobik, fitness centar, aerobik, strečing, teniski tereni tokom dana uz rezervaciju, stoni tenis, košarka, vaterpolo, pikado, animacije tokom dana, večernji programi, živa muzika, diskoteka, bioskop, Wi-Fi u sobama, lobiju, javnim prostorima (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: osvetljenje teniskih terena uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, stoni fudbal, igraonica, video igrice i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna sa šok-tušem, parno kupatilo.

Plaća se: Spa centar, Spa bazen od 60m2, centar za negu lepote, piling, masaže, frizer, jacuzzi.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ANTALIJA -TURSKA 2024

NIS ANTALIJA -TURSKA 2024

CRYSTAL DE LUXE RESORT AND SPA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "267,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD