CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT AND SPA

Lokacija

Nalazi se u mestu Boğazkent na oko 400m od svoje plaže, oko 10km od centra Beleka, oko12km od Serika, oko 50km od centra Antalije i oko 40km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Resort zauzima prostor od 42.000m2, od čega hotelski sadržaji zauzimaju oko 10.000m2. Otvoren je 2004. godine, a poslednji put renoviran 2019. godine.

Ima 718 soba, od čega je 479 standardnih (uključujući 6 za hendikepirane osobe), 50 standardnih sa krevetima na sprat i 189 family soba i 2 apartmana.

Hotel sadrži glavni restoran, 3 à la carte restorana (italijanski, turski i riblji), Beach Snack, Pool Snack restoran, Gozleme House, Crystal Coffee Patisserie i 8 barova (Lobby Bar, Crystal Bar, Crystal Coffee&Patisserie, Cafe Turca, Pool Bar, Beach Bar, Relax Pool Bar, Detox Bar).

Za decu tu je mini club, dečiji bazen, dečiji meni za večeru. Preporučujemo ga za porodice sa decom. 

Plaža

Hotel ima svoju 500m dugu peščano-šljunkovitu plažu sa dokom, udaljenu 400m od hotela. Plaža je opremljena toaletom, tuševima i kabinama. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju. 

Smeštaj

Sve standardne sobe imaju balkon, laminat ili keramiku na podu, klimu, telefon u sobi i kupatilu, SAT TV sa muzičkim kanalima, mini bar (dopunjuje se na dnevnom nivou), sef, Wi-Fi, fen, kupatilo sa tuš kabinom. 

Standardne sobe su veličine oko 26m² i imaju pogled na kopno.

Standardne sobe sa krevetima na sprat (bunkbed) su iste veličine i opremljenosti kao standardne sobe (26m²). Imaju jedan bračni krevet i krevete na sprat. Nalaze se u prizemlju i imaju pogled na kopno.

Family sobe se sastoje od dve sobe (odvojene vratima) i kupatila. Opremljene su isto kao i standardne. Imaju 42m i gledaju na kopno.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga je Ultimate All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera i ponoćne užine. Dostupni su dečiji, dijetalni i vegetarijanski meni tokom glavnih obroka. Jednom u toku boravka gosti mogu besplatno koristiti određene à la carte restorane, uz rezervaciju dan ranije. U koncept su uključeni i sladoled, keks i kolači u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

A la carte restoran se može rezervisati besplatno za sve goste koji ostaju duže od 4 noćenja.

Radno vreme a la carte restorana je od 18.30-20:00 i 20-21:30.

Riblji restoran se dodatno naplaćuje.

Plaća se:
 sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg voća, à la carte restorani.

Ostali sadržaji

Lekar, pranje, peglanje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice, rent-a-car, rent-a-bike, iznajmljivanje dečijih kolica, fotograf.

Sport i zabava

2 otvorena bazena, bazen sa aqua parkom (4 tobogana za odrasle), 2 bazena sa aqua parkom za decu (dva tobogana), zatvoreni bazen (greje se tokom zime), zatvoreni bazen za decu, Wi-Fi (sobe, lobby i javni prostor, sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), teniski tereni, košarkaški teren, odbojka na plaži, stoni tenis, fitness centar, akvarobik, vaterpolo, pikado, mini golf, bioskop.

Plaća se: internet café uz rezervaciju, video igrice, stoni fudbal, kuglanje, bilijar, golf, teniski tereni uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, fitness centar, zatvoreni bazen, jacuzzi, soba za relaksaciju.

Plaća se: masaže i razni tretmani lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT AND SPA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "266,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD