Lokacija

Nalazi se u El Gouni, u centru Tamr Hene, oko 25km od aerodroma i Hurgade.

Opšti podaci

Butik hotel izgrađen je u živopisnom nubijskom stilu i svaki deo hotela je jedinstveno uređen. U blizini hotela se nalazi mali centar Tamr Hena gde se nalazi veliki broj restorana i kafića.

Hotel je samo za odrasle  (+18).

Plaža

Hotel ima plažu u laguni koja je prostrana i lepo uređena, veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom (oko 500m). Preporučuje se obuća za plažu.

Iz lagune, na 200m od hotela, brodić vozi besplatno nekoliko puta u toku dana do poznate Zeytona plaže na kojoj gosti ovog hotela mogu da koriste uplaćenu hotelsku uslugu, kao i suncobrane i ležaljke.

Smeštaj

Hotel ima 66 smeštajnih jedinica od kojih svaka ima klima uređaj, sef, TV sa satelitskim kanalima, terasu ili balkon, fen za kosu, ketler.

Standardne sobe su površine oko 28m2, deluxe sobe – iste kao i standardne po veličini i sadržaju, u prizemlju imaju direktan pristup laguni, dok se iz soba na drugom spratu pruža izvanredan pogled na lagunu.

Junior apartman je površine oko 50m2 i sastoji se od spavaće sobe (u kojoj se nalaze dva kreveta) i dnevne sobe (u kojoj se nalazi sofa na razvlačenje).

Plaćaju se: mini bar, telefon, room service, internet.

Hrana i piće

Usluga je noćenje sa doručkom i polupansion – doručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima) u glavnom restoranu El Omda. Uz doplatu  je sve ostalo.

Ostali sadržaji

Hotel u svom sastavu ima lepo uređen bazen koji se greje zimi, Wi-Fi (besplatan u lobiju). U ponudi su i sadržaji koji se nalaze u blizini hotela – golf tereni, aqua centar, centrar za ronjenje, fudbal, ronjenje, odbojka.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

DAWAR EL OMDA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(3) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,284,277" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } }
1 EUR = 117.3076 RSD