Lokacija

Hotel se nalazi u centru naselja Kumkoy, Side na 55km od aerodroma u Antaliji. U okolini hotela, nalazi se taxi i stanica za autobus.

Opšti podaci

Hotel se otvara na leto 2024. godine. Nalazi se u centru naselja Kumkoy, Side na 800m od svoje plaže, do koje redovno saobraća shuttle bus. U ponudi, hotel ima glavni restoran, nekoliko à la carte restorana i barova, prodavnice, bazen na zatvorenom, veliki broj bazena na otvorenom sa akvaparkom i potpuno opremljen wellness centar. Wi-Fi je dostupan na teritoriji celog hotela.

Za decu tu su dečji bazeni sa akvaparkom, mini klub (4-12), animacije i dečji restoran.

Plaža

Hotel se nalazi na 800m od svoje plaže, do koje redovno saobraća shuttle bus. Upotreba suncobrana i ležaljki na plaži je besplatna.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 360 smeštajnih jedinica i sve su opremljene klima uređajem, Tv-om, mini barom, sefom (plaća se), telefonom. U svim sobama dostupan je Wi-Fi. Određeni broj soba prilagođen je osobama sa invaliditetom.

Standard soba je veličine 25m2.
Family soba je veličine 40m2 i sastoji se od dve odvojene spavaće sobe i jednog kupatila.
Family soba duplex je veličine 48m2 i sastoji se od dve odvojene spavaće sobe i dva kupatila.

 Plaća se: room service, telefon, sef.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, kafa, grickalice, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima glavni restoran, 3 à la carte restorana (moguće je korišćenje bez doplate jednom u toku boravka), nekoliko barova (Beach, Snack..) i poslastičarnicu.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća,  restoran, vitamin bar, sva pića u diskoteci i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar na poziv, prodavnice, frizer, sale za konferencije i sastanke, faks.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima bazen na zatvorenom u sklopu wellness centra, nekoliko bazena na otvorenom gde je odvojen deo za decu sa akvaparkom sa velikim brojem tobogana, animacije, stolove za tenis, pikado, teretanu, terene za odbojku na pesku i mogućnost sportova na vodi.

Spa & wellness

Hotel ima moderno opremljen wellness i fitness centar, gde su gosti u mogućnosti da koriste teretanu, tursko kupatilo i saunu.

Plaća se: masaža, tretmani, salon za negu lepote, terapije.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.