DUJA BODRUM

Lokacija

Nalazi se u mestu Torba, 5km od centra mesta, 10km od mesta Güvercilik, od aerodroma oko 23 km, od Bodruma  oko 10 km.

Opšti podaci

Hotel  zauzima površinu od 87 000m2 , a poslednji put je renoviran i rekonstruisan 2018-2019 godine. Ukupno ima 420 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u glavnoj zgradi, u objektima pored glavne zgrade ( village room) i u objektu koji se nalazi na samom ulasku u kompleks ( club room ). Gostima su na raspolaganju nekoliko bazena, glavni restoran, 5 à la carte restorana i 8 barova.


Za decu tu su dečiji bazen, bazen sa toboganima, dečiji deo u glavnom restoranu, igralište i mini klub.
Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj 370m dugoj peščanoj plaži. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Smeštaj

Sve sobe imaju balkon, mini bar, set za kafu i čaj, telefon, sef, Wi–Fi, tuš kabinu, fen.

Club room je površine 24m2 i ima francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i sofu. Club sobe se nalaze odmah kod ulaska u kompleks u odvojenoj jedinici.

Village room je površine 23 – 35m2 i može imati francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i sofu. Ovaj tip soba se nalazi u objektima koji se nalaze u levo i desno oko glavne zgrade u odvojenim manjim objektima.
Standard room je površine 23 – 33m2 i može imati francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i sofu. Ovaj tip soba se nalazi u glavnoj zgradi i imaju tepih na podu.
Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga je ultra all inclusive: samoposluživanje – izbor više vrsta jela u glavnom restoranu „Swadesh“(doručak, kasni doručak, ručak, večera,ponoćna užina), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i à la carte restorana  („Thetis“ – riblji resoran, „Balcone“ – italijanska kuhinja, „Arbolado“ – meksička kuhinja, „Huajuan“ – azijska kuhinja, „Anatolija“ – turska kuhinja)  uz prethodnu rezervaciju. Svi à la carte restorani  su besplatni jednom u toku boravka od minimum 4 noći.
Plaća se: sokovi od svežeg voća, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Doktor, servis za pranje i peglanje veša, iznajmljivanje vozila, market, fotograf, prodavnice, frizer, konferencijska sala.

Sport i zabava

Aqua park, bazeni za odrasle i decu, zatvoreni bazen za decu, fitness centar, stoni tenis, košarka, odbojka, sportovi na vodi, mini fudbal, ronjenje, bilijar, jutarnja gimnastika, aerobik, gimnastika u vodi, boćanje, kao i druge dnevne i večernje animacije i programi.

Plaća se: bilijar, ronjenje, sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže i svi ostali tretmani tela i lica.

Napomena


Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

DUJA BODRUM