EL VINO HOTEL & SUITES
BOUTIQUE HOTEL

Lokacija

Nalazi se 1,5km od centra Bodruma i 35km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je smešten u srcu Bodruma , na pešačkoj udaljenosti od obale i najpoznatijih restorana i barova u gradu. Hotel je tipa “butik hotela” i ostavlja gostima poseban doživljaj boravka u Bodrumu. Smešten je u prelepoj prirodi i ima jednu od najlepših bašta u Bodrumu. Gostima su na raspolaganju glavni restoran koji se nalazi na poslednjem spratu hotela, bazen, jacuzzi bazen na otvoreno sa masažerima, fitness centar.

Smeštaj

Sve sobe imaju LCD TV, satelitske programe, sef, peglu, balkon ili terasu, fen za kosu, mini bar, papuče, klimu, kupatilo sa tuš kabinom. 

Standardna soba je površine 20 – 25 m²  i u njoj se nalazi ili jedan francuski krevet ili dva odvojena kreveta.

Comfort soba je površine 30 m²  i ima francuski krevet i sofu na rasklapanje, pogled na baštu i peglu i dasku za peglanje.

Suite je površine 48 m²  i može imati pogled na more ili baštu. Ima odvojen spavaći deo od salona u kome se nalazi ili  francuski krevet ili dva odvojena kreveta. 

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Hotel nudi uslugu noćenje sa doručkom – samopsluživanje u glavnom restoranu tokom doručka izbor više jela. Gostima je na raspolaganju glavni restoran koji se nalazi na poslednjem spratu hotela i ima prelep pogled na citav stari grad i tvrđavu “Wine bar& restaurant” i “Lobby & Breakfast room”, kao i dva bara: Lobby bar i Panoramic wine bar.

Ostali sadržaji

Doktor (na poziv), frizer, servis za pranje i peglanje veša, menjački poslovi, parking, organizovanje transfera, ture jahtom.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, jacuzzi na otvorenom, masaže, fitness centar.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

EL VINO HOTEL & SUITES
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(3) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } }
1 EUR = 117.2860 RSD