ELYSEES DREAM BEACH

Lokacija

Nalazi se oko 500m od novog centra Memša, preko puta plaže, oko 5km od starog centra Sakale i oko 6km od aerodroma.

Opšti podaci

Moderan butik-hotel namenjen mlađima i onima koji vole da budu blizu centra, klubova i kafića. Hotel je otvoren 2005. godine a poslednji put je renoviran 2017. godine, nalazi se u drugom redu od plaže (do koje se dolazi pešačkim mostom i liftom, koji se nalazi u sklopu hotela) i sastoji se od tri zgrade u kojima su smeštajne jedinice. Gostima su na raspolaganju dva glavna restorana i nekoliko barova. 

Za decu su tu dečiji klub na plaži, mini disko, dečije animacije,  kao i dečiji deo u glavnom restoranu.

Plaža

Hotel ima lepo uređenu privatnu plažu Dream Beach koja se nalazi sa druge strane ulice gde gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Plaža ima dva dela sa peščanim lagunama kao i dva moderno opremljena pontona sa velikim brojem ležaljki i suncobrana. 

Postoji most do plaže koji se nalazi na 2. spratu hotela koji gostima olakšava odlazak na plažu. 

Smeštaj

Hotel ukupno ima 281 smeštajnih jedinica.  Sve sobe imaju: TWC, klima uređaj, LCD TV sa satelitskim programom, sef, fen za kosu, mini bar( samo voda). Standardne sobe su moderne dvokrevetne sobe i sobe sa pomoćnim krevetom.

Standardne sobe ne poseduju balkon/terasu već samo prozor od poda do plafona, dok deluxe sobe imaju balkon.

Plaća se: telefon, mini bar, room service, ketler.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima dva restorana – Hollywood i Panorama i nekoliko barova – Lucky Dolphin Bar, C-Omar Bar i Beach Bar & Pub. 

Plaća se: bar na plaži, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, shisha, sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Lekar, servis za pranje veša, rent a car, salon lepote, sala za konferencije.

Sport i zabava

Hotel ima tri bazena (glavni bazen, dečiji bazen i bazen koji se greje tokom zime što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: aerobik, boćanje, pikado, šah.

Plaća se: stoni tenis, bilijar, ronjenje i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ELYSEES DREAM BEACH
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(3) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,277,281" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } }
1 EUR = 117.5865 RSD