GLORIA VERDE RESORT

Lokacija

Nalazi se u Beleku na svojoj plaži, 3.5km od centra, 38km od aerodroma Antalija i 48km od centra Antalije.

Opšti podaci

Resort obećava miran i harmoničan odmor, a takođe i luksuz primeren svakom gostu. Idealna kombinacija zelene i plave, raj koji se može naći u resort-u, recept je za uživanje.

Resort ukupno ima 148 soba, 124 apartmana, 21 vilu, te u njemu u istom trenutku može da uživa 632 gostiju.

Hotel ima glavni restoran “Mythos”, 2 a’ la carte restorana (Bazilika- francuski i Garuda- dalekoistočni), Neptuno bar & snack restoran, Verde Pub, 24 časa otvoren “Zodiac” bar, poslastičarnicu “Gloria” i “Vital Bar” u Spa centru, kao i restoran “Select” namenjen specijalno gostima koji borave u nekoj od vila.

Za decu tu je “Gogi VIM (Very Important Minies) Kids Club” – mini, junior i teenage club, igralište, pikado, animacije na bazenu, dečiji bazen, turniri u fudbalu, bioskop. U neposrednoj blizini Gloria hotela nalazi se “Gogi Fun Jungle” – mini grad za decu kao i mini džungla za igru, mada i Gloria Verde ima svoj Gogi club za decu.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Resort ima svoju peščano-šljunkovitu plažu okruženu raskošnim zelenilom sa prelepim dokom. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne plaćaju.

Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj

Standardna soba: površine su 27m², nalaze se u glavnoj zgradi i imaju pogled na vrt. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom, terasu ili balkon.

Junior suite: površine su 31m², imaju pogled na vrt i takođe se nalaze u glavnoj zgradi. Poseduju jednu spavaću sobu sa francuskim ležajem, sofu, terasu ili balkon.

Family Suite: površine su 40m² i imaju pogled na baštu, a nalaze se u odvojenom bloku, van glavne zgrade. Apartman se sastoji iz dve sobe, u jednoj sobi je bračni ležaj dok su u drugoj sobi dva odvojena kreveta, kupatilo sa kadom,SAT TV u obe sobe. Imaju terasu ili balkon sa pogledom na baštu.

Svaka soba ima: Wi-Fi, direktan telefon u sobi i kupatilu, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, LCD TV, sef, mini bar (koji se dopunjava dnevno), tuš/kadu, balkon ili terasu, centralnu klimatizaciju, bade mantil, papuče, vagu i kozmetički stočić, fen, ketler i set za kafu i čaj.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je High Class All Inclusive – samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima: doručak, kasni doručak, ručak, večera, poslastičarnica, sokovi od sveže ceđenog voća, a la carte restorani jednom nedeljno uz rezervaciju, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: a’ la carte restorani, luksuzna i flaširana pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, frizer, i ostalo van koncepta.

Sport i zabava

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, aqua park, “Arena” amfiteatar, dnevne i večernje animacije, boćanje, zumba, pilates, odbojka na plaži, aerobic, joga, tenis, vaterpolo, streljaštvo, vazdušna puška, gimnastika, stoni tenis, mini fudbal, fitness centar, diskoteka “Insomnia”, bioskop.

Plaća se: kuglanje, bilijar, video igrice, oprema za tenis i časovi tenisa, nemotorizovani i motorizovani sportovi na vodi, golf i časovi golfa, specijalni programi u fitness centru.

Spa & wellness

“Asklepion Spa & Thalasso” je predivan Spa centar koji zauzima 1800m2. Gostima su na raspolaganju bio i finska sauna, zona za relaksaciju, zatvoreni bazen od 162m2, tursko kupatilo, Thalasso bazen.

Plaća se: 15 soba za terapiju, nega kože, masaže i tretmani, manikir-pedikir, privatno tursko kupatilo, fizioterapija i rehabilitacija.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

GLORIA VERDE RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "266,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.2028 RSD