GOLDEN AGE BODRUM

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Yalıkavak na oko 2km od poznate marine, 20km od centra Bodruma i oko 45km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2003.godine, a poslednji put renoviran 2019.godine. Zauzima površinu od 16 000m2 i ima ukupno 341 sobu. Sve sobe su smeštene u aneks i glavnoj zgradi ili u trospratnoj klub zgradi koja se nalazi u delu koji je bogat zelenilom. Hotel se nalazi u prelepom prirodnom okruženju i zelenilu, a gostima su na raspolaganju dva bazena na otvorenom, zatvoreni bazen, glavni restoran, 2  à la carte restorana, 4 bara, Spa centar i fitness centar.

Za decu tu su mini club, igralište, otvoreni i zatvoreni bazen, razne akticnosti i aqua park.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 150m dugu plažu sa plavom zastavicom i dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna.

Smeštaj

Sve sobe imaju LCD TV, split klimu, fen, mini bar, direktan telefon, kupatilo i balkon ili francuski balkon.

Standardna soba se nalazi u glavnoj zgradi i ima povrčinu 33m2 i može imati pogled na more ili pogled na baštu.

Anex sobe se nalaze u novoj zgradi i imaju površinu 22m2 i mogu imati pogled na more ili baštu.

Club sobe (garden sobe) se nalaze u klubskom delu hotela koji je smešten u bašti i imaju 24m2 i imaju pločice na podu. Sve sobe imaju pogled na baštu.

Plaća se: telefon, mini bar.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu All Inclusive– samoposluživanje -izbor više jela u glavnom restoranu (doručak, ručak, večera). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, popodnevne poslastice i užina u delu kod bazena, sva lokalna alokoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i  2  à la carte restorana (turski i riblji). Poseta ovim restoranima je besplatna jedanput u toku boravka od minimum 5 noći uz obaveznu predhodnu rezervaciju. Pored restorana gosti mogu da koriste usluge i 4 bara (Lobby bar, Pool bar, Bandana bar i Snack bar).
Napomena: à la carte restoprani počinju sa radom 20.06.2023.

Plaća se: uvozna i premium pića, ponovna poseta istog  à la carte restorana i ostalon van koncepta.

Ostali sadržaji

Doktor, frizer, mini market, butik, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava

Dva otvorena bazena za odrasle, zatvoreni bazen, dečiji bazen, aqua park, fitness centar, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, dnevne i večernje animacije i programi. Wi-Fi internet je dostupan u okviru hotelskih površina.

Plaća se: časovi ronjenja, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

GOLDEN AGE BODRUM
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1121 RSD