GRAND PASA HOTEL - 1 A Travel turistička agencija
GRAND PASA HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi na 3km od centra Marmarisa, oko 5km od centra Icmelera, 90km od aerodroma Dalaman, a od aerodroma u Bodrumu oko 150km.

Opšti podaci

Hotel poseduje ukupno 280 smeštajnih jedinica. Pored toga hotel ima i jedan otvoren bazen, dečiji bazen, mali aqua park, unutrašnji bazen sa dečijim sadržajem.

Hotel pored glavnog restorana ima i jedan a la carte resortan, kao i snack bar i barove u lobiju hotela i na terasi. U hotelu takođe postoji i noćni klub.

Za decu postoji Mini club.

Plaža

Hotel je od javne plaže udaljen 300m.

Smeštaj

Standardne sobe su veličine 28m² i poseduju centralni klima uređaj, fen, plazma TV, kadu u kupatilu, mini bar, telefon, podni laminat i balkon.

Plaća se: sef, room service, Wi-fi u sobi.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je all inclusive izbor više jela prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera). A la carte restoran nudi orijentalnu kuhinju kao i plodove mora.

Takođe, hotel poseduje Snack bar, Lobby bar,  Terrace Bar, Disco.

Plaća se : a la carte restoran, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Od dodatnih sadržaja, hotel ima parking i salu za sastanke, internet kafe, servis za pranje veša, kao i doktora (na zahtev). Ove usluge se dodatno naplaćuju.

Sport i zabava

Hotel nudi svakodnevne animacije, sa dnevnim i večernjim aktivnostima, stoni tenis, video igre i predstave.

Plaća se: bilijar, fitness centar.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: finsko kupatilo

Napomena

Hoteli imaju parvo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao I perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima I drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

GRAND PASA HOTEL