GREEN NATURE DIAMOND - 1 A Travel turistička agencija
GREEN NATURE DIAMOND

Lokacija

Nalazi u Marmarisu, oko 1,5km od centra grada, oko 7km od Ičmelera i oko 135km od aerodroma u Bodrumu.

Opšti podaci

Hotel je izgrađen 2014. godine i prostire se na 40.000m2. Raspolaže sa 635 soba, gostima su na raspolaganju bazeni za decu i odrasle, glavni restoran Saffron, 3 a la carte restorana („Rubino“, „ Sapphire“, „ Diamente“), snack restoran i 6 barova.

Za decu su tu dečje igralište i dva dečija bazena (unutrašnji i spoljašnji).

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj privatnoj plaži. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju, dok se peškiri za plažu mogu koristiti uz depozit.

Smeštaj

Hotel ima 635 soba i sve poseduju fen, klima uređaj, mini bar, SAT TV, sef, set za čaj i kafu, balkon.

Plaća se:  telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima), dečiji meni za večeru, užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana, gostima su na raspolaganju  i a la carte restorani – Rubino Restaurant, Sapphire Restaurant i Diamente Restaurant. Jednom nedeljno gosti mogu koristiti a la carte restoran (uz obaveznu prethodnu rezervaciju). U svojoj ponudi hotel ima nekoliko barova – Lobby Bar, Cafe Wien, Pool Snack Bar, Temple Bar, Spa & Juice Bar i Service Bar.

Plaća se: sokovi od svežeg voća, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Le Ciel a la cart restoran, Ill Volo Beach Bar, English Pub.

Ostali sadržaji

Lekar na poziv, prodavnice, frizer, usluge pranja i peglanja veša, sale za konferencije i sastanke, faks, rent-a-car.

Sport i zabava

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazeni, fitness centar, jutarnja gimnastka, šah, pikado, stoni tenis, razna zabavna takmičenja, mini klub i igralište za decu, wi-fi (besplatan).

Plaća se:  bilijar.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Plaća se: spa tretmani, masaže, salon lepote.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

GREEN NATURE DIAMOND