HASDRUBAL THALASSA & SPA

Lokacija

Hotel Hasdrubal Thalassa & Spa se nalazi u mestu Yasmine Hammamet. Udaljen oko 10 km od centra Hamameta, oko 95 km od aerodroma u Monastiru, oko 75 km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci

U hotelu postoji jedan otvoreni bazen, površine 800 m², oko koga se nalazi 6 đakuzija, jedan zatvoreni bazen, koji se greje zimi i još jedan otvoreni bazen, ali sa morskom vodom. Više od 50 fontana krasi ovaj prostor.

Plaža

Hotel  Hasdrubal Thalassa & Spa poseduje svoju lepu peskovitu plažu sa zlatnim peskom. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate.

Smeštaj


Junior Suite
(oko 70 m²) poseduje jedan francuski ili dva singl ležaja, terasu, kupatilo sa mermerom, klimu, sef, telefon, SAT TV, mini bar, fen za kosu, bade mantil i papuče, toaletni pribor.

Plaća se: room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, polupansion ili pun pansion – samopoluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima.
Tokom letnje sezone, gostima su na raspolaganju dva roštilj-menija – La Brise i La Cascade. Lobi bar The Rendevouz nudi veliki izbor lokalnih i uvoznih pića i koktela. Restorani Il Delfino (italijanska kuhinja), The Gourmet (međunarodna kuhinja), The Venus (dijetalna kuhinja), The Olive (domaća tunižanska kuhinja), služe večeru u terminu od 19:30 – 22:00. La Topaz je rezervisan za doručak, svakim danom od 06:30 – 10:30. Služe se lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ostali sadržaji

Salon za negu lepote, konferencijska sala, rent a car, gift shop, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava

Fitnes i aerobik centar, dva teniska terena, diskoteka, bilijar, igraonica.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna samo za žene, sauna za oba pola.

Plaćaju se: orijentalne i azijske masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

HASDRUBAL THALASSA & SPA
1 EUR = 117.5821 RSD