HASDRUBAL THALASSA & SPA YASMIN HAMMAMET

Lokacija

Nalazi se u mestu Yasmine Hammamet, oko 10km od mesta Hammamet, oko 95km od aerodroma Monastir i oko 75km od aerodroma u Tunisu. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1999. a poslednji put renoviran 2008. godine, ima ukupno 211 smeštajnih jedinica. Predstavlja odličan izbor za ljubitelje Wellness & Spa, u okviru hotelskog kompleksa nalazi se Spa centar koji zauzima površinu od 5.500m². Preporučuje se i ljubiteljima golfa, s obzirom na to da se nalazi na oko 10km od Yasmine Golf Club-a. Gostima su na raspolaganju nekoliko barova (Le Randez – Vous, Moorish cafe, noćni bar Blue Moon i bar kod bazena) i 4 à la carte restorana.

Plaža

Hotel Hasdrubal Thalassa & Spa ima svoju peščanu plažu. 

Smeštaj

Sve sobe imaju balkon, Wi-Fi, klima uređaj, SAT TV, fen za kosu, sef, mini bar.

Standardna soba je veličine oko 70m² i ima francuski ležaj ili dva single ležaja.

Plaća se: mini bar, telefon, room service i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, polupansion ili pun pansion – doručak, ručak, večera u zavisnosti od izabrane usluge (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). Gostima je na raspolaganju restoran La Topaze za doručak, restorani La Cascade i La Brise za ručak i 4 à la carte restorana za večeru Le Gourmet (internacionalna kuhinja), L’Olivier (tunižanska kuhinja), Le Venus (dijetalni meni) i Il Delfino (italijanska kuhinja). U restoranima je obavezan dress code.

Plaća se: sva alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji

Salon lepote, menjačnica, konferencijska sala, rent-a-car, frizer. 

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen površine 800m² okružen sa 6 jacuzzi-ja, otvoreni bazen sa morskom vodom, fitness centar, 2 teniska terena, bilijar i soba za bridž.

Plaća se: teniski tereni, bilijar, noćni klub i ostalo van koncepta. 

Spa & wellness

Zatvoreni bazen sa morskom vodom (greje se u određenom periodu prema hotelskim pravilima), otvoreni bazen sa morskom vodom, tursko kupatilo (hamam), sauna samo za žene, sauna za oba pola.

Plaća se: hidromasaže, spa tretmani, masaže, aromaterapija i ostalo van koncepta. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

HASDRUBAL THALASSA & SPA YASMIN HAMMAMET
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(3) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "483,482" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } }
1 EUR = 117.5849 RSD