JUNGLE AQUA PARK BY NEVERLAND

Lokacija

Nalazi se u južnom delu Hurgade, na oko 20km od centra i oko 7km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2009. godine i u ponudi ima 860 smeštajnih jedinica. U hotelskoj ponudi je jedan od najvećih aqua parkova u Hurgadi, a pored toga nudi razne vrste sportskih i društvenih aktivnosti. Jungle Aqua Park je pogodan za decu, porodični odmor, kao i aktivni odmor. Ovo je najveći hotel po površini u lancu hotela Albatros.
Za decu su tu aqua park, dečiji klub (4-12 godina), igralište, četiri dečija bazena i 15 delova za decu u bazenima za odrasle.

Plaža

Hotel je udaljen 900m od plaže i koristi plažu od hotela Dana Beach Resort. Postoji shuttle bus koji vozi do plaže i nazad i ne plaća se. Ležaljke i suncobrani su dostupni na plaži i bazenu i ne plaćaju se, kao i peškiri za plažu. Peškiri se dobijaju uz karticu.

Smeštaj

Hotel ima 860 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, sef, fen za kosu, Wi-Fi internet.
Standardne kao i porodične bungalov sobe mogu imati pogled na bazen ili na baštu.
Standardne sobe imaju jednu sobu, odvojeni su deo za odrasle i za decu zavesom, i površine su oko 46m².
Porodične sobe takođe imaju jednu prostoriju ali su odvojeni delovi za odrasle i za decu kliznim vratima, sobe su sa krevetima na sprat, površine su oko 46m².
Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Mediterranean, Tagine (orijentalna kuhinja), Zum Kaiser (nemački restoran), Le Marche (internacionalna kuhinja), L’asiatique (azijska kuhinja), Alfredo (italijanska kuhinja) i Club MC. Gostima su na raspolaganju i brojni barovi.

Plaća se: uvozna pića, a’ la carte restorani, sva pića posle ponoći, nargila i ostalo van koncepta.
Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji

Servis za pranje i peglanje veša, lekar, apoteka, frizer, konferencijska sala, prodavnice.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima 32 bazena, boćanje, pikado, teren za fudbal, aerobik, odbojka na plaži, dva terena za tenis.
Aqua park se prostire na 25.000m², a čini ga 35 različitih tobogana od kojih su 21 za odrasle a 14 za decu. 
Plaća se: sportovi na vodi, teniski tereni (oprema i osvetljenje), bilijar i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se: jacuzzi, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

JUNGLE AQUA PARK BY NEVERLAND
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(3) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,277,279" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } }
1 EUR = 117.2781 RSD