KAYA PALAZZO GOLF RESORT

Lokacija

Nalazi se u mestu Kadriye, oko 2.5km od centra Kadriye, oko 6km od Beleka, oko 35km od centra Antalije i oko 27km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Kaya Palazzo Golf Resort jedan je od luksuznijih hotela u Beleku. Servis i usluga su na vrhunskom nivou i mogu zadovoljiti najviše standarde i najzahtevnijih gostiju. Hotel je otvoren 28. juna 2013. godine i zauzima površinu od 120.000m², ima ukupno 633 soba.

Hotel ima glavni restoran, 5 à la carte restorana, (azijski, italijanski, riblji, kebab i steak restoran), barove (Blue Pool Bar, Lobby Lounge Bar, Lounge Palazzo Bar, Lagoon Bar, Mare Pier Bar, Cigar Bar, Golf Club Bar (extra charge), Elenore night club bar), poslastičarnicu, dečiji deo u restoranu i diskoteku.

Za decu tu su dečiji bazen, 4 tobogana za decu, mini club, mini disco, TV soba, igralište, teenage club.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 200m dugu peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Plaća se: privatni paviljoni na plaži.

Smeštaj

Superior soba: površine 39m,može imati bočni pogled na more ili pogled na bazen, sastoji se od jedne prostorije sa francuskim krevetom ili dva odvojena kreveta i sofom na rasklapanje, WC, kupatilo sa tuš kabinom i balkonom. 

Superior swim up soba: površine 39m,ima pogled na bazen, sastoji se od jedne prostorije sa francuskim krevetom i sofom na razvlačenje, WC, kupatilo sa tuš kabinom i terasom koja ima direktan pristup zajedničkom bazenu.

Suite sea view: površine 79m, može imati pogled na more ili bazen, sastoji se od spavaće sobe (francuski krevet) i dnevnog boravka odvojenog kliznim vratima. 2 WC, kupatilo sa hidromasažnom kadom, dva tuša i balkon.

Swim up suite : površine 79m, može imati pogled na more ili bazen, sastoji se od spavaće sobe (francuski krevet) i dnevnog boravka sa kliznim vratima, dva WC-a, kupatilo sa hidromasažom kadom i dva tuša. Ovaj tip soba ima terasu sa direktnim pristupom zajedničkom bazenu.

Palazzo Suite sea view: površine 108m2, može imati pogled na more ili bazen i sastoji se od spavaće sobe sa francuskim krevetom, dnevne sobe, 2 WC-a, jednog kupatila sa hidromasažnom kadom, dve tuš kabine i balkona ili terase.

Duplex Family Suite: površine je 108m2, ima pogled na bazen, sastoji se od dnevne sobe, dve spavaće sobe (jedna sa francuskim ležajem, dok je druga sa odvojenim krevetima), 3 WC-a, jedno kupatilo sa hidromasažnom kadom i 3 tuš kabine, balkon.

Duplex Swim Up  Suite: površine je 108m2 , ima pogled na bazen, sastoji se od dnevne sobe, dve spavaće sobe ( jedna sa francuskim ležajem, dok je druga sa odvojenim krevetima), 3 WC-a, jedno kupatilo sa hidromasažnom kadom i 3 tuš kabine i terasom koja ima direktan pristup zajedničkom bazenu.

Luxury Lagoon Suite : površine 75m2, ima pogled na bazen, sastoji se od  spavaće sobe (francuski krevet ili dva odvojena kreveta) i prostorije sa sofom na razvlačenje koja je od spavaćeg dela odvojena kliznim vratima, kupatilo sa tušem, WCi terasu sa izlaskom na zajednički bazen koji se greje tokom zime.

Hotel ima i nekoliko tipova vila: Villa Ducale, Villa Venice, Villa Verona sa dve spavaće sobe, Villa Verona sa tri spavaće sobe.

Plaća se: room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Palazzo All Inclusive, samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa i čaj u poslastičarnici, pića u diskoteci do 03.00h.

Hotel poseduje 5 à carte restorana, koji se doplaćuju za sve goste, sem za goste koji borave u Villama. U ponudi su sledeći restorani u kojima se služi večera: Mezzo fish – riblji a la carte restoran, Yada Sushi – azijski a la carte restoran, Steak House a la carte, Serafina Italian – italijanski a la carte restoran, Develi Kebap 1912.
U restoranu Lagoon služi se a la carte se doručak ručak i večera, a u Palazzo Lounge, a la carte restoranu služe se doručak i ručak.

Plaća se: premium pića, flaširana pića, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, frizer, prodavnice, servis za pranje i peglanje veša, business centar, fotograf, rent-a-car.

Sport i zabava

2 otvorena bazena ( od kojih je jedan VIP 16+) i 2 zatvorena bazena ( Spa-greje se u tokom zime) i Fitness, dečiji bazen, aqua park sa 7 tobogana za odrasle i 4 za decu, amfiteatar, igre na bazenu, vaterpolo, fudbal, živa muzika, fitness centar, odbojka na plaži, gimnastika u vodi, stoni tenis, step aerobic, zumba, pikado, boćanje, dnevne i večernje animacije i programi, časovi plesa, diskoteka, Wi-Fi u lobiju i otvorenom prostoru (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), tri puta nedeljno Party Night.

Plaća se: osvetljenje teniskih terena uveče, teniski teren, časovi tenisa, oprema za tenis i golf, golf teren (18 rupa), fudbalski tereni, motorizovani sportovi na vodi, surf uz licencu, katamaran, skijanje na vodi, časovi ronjenja, banana, jet ski, časovi surfa i katamarana, parasejling, časovi tenisa, jahanje i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, snežna fontana.

Plaća se: tretmani, piling, masaže, terapije, VIP tursko kupatilo i VIP sauna.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

KAYA PALAZZO GOLF RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "266,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1709 RSD