Lokacija

Nalazi se u Akabi, na oko 9km od aerodroma King Hussein.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2009-e godine i raspolaže sa 200 smeštajnih jedinica raspoređenih na osam spratova. Prednost je, između ostalog, izuzetno dobra lokacija, na pešačkoj udaljenosti su turističke atrakcije Akabe, a za goste koji preferiraju nešto mirniji odmor u ponudi su bazeni, plaža i luksuzni SPA centar.

Plaža

Hotel poseduje  lepo uređenu, peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne doplaćuju.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 200 moderno opremljenih smeštajnih jedinica od kojih svaka ima klima uređaj, SAT TV, WiFi internet, sef, ketler.

Plaća se: telefon, mini bar, room service.

Hrana i piće

Usluga je noćenje sa doručkom i polupansion (doručak i večera na bazi samoposluživanja – izbor više jela, po hotelskim pravilima).

Dodatno se plaćaju: a la carte restorani, espresso, turska kafa, ceđeni sokovi, kokteli i uvozna alkoholna pića, hrana van predviđenih termina i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Fitness, SPA centar, bazen, jacuzzi, dečiji klub, sportovi na vodi, usluge pranja i peglanja veša, sale za konferencije.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.