LA HOTEL & RESORT

Lokacija

Hotel je udaljen oko 14km od centra Kirenije i oko 45km od aerodroma Erdžan.

Opšti podaci

Hotel nosi ime po Latif Ahmetu, čoveku koji je ovaj hotel i sagradio 1992. godine. Kompletno je renoviran 2012. godine. Prostire se na ukupnoj površini od 22.000m2. Od hotela do centra Kirenije vozi lokalni autobus. Poseduje 91 sobu (51 standard, 27 trokrevetnih, 9 family soba i 4 sobe koje su međusobno povezane).

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu prekoputa ulice, do koje se dolazi podzemnim prolazom. Plaža je pogodna za decu i neplivače. Korišćenje suncobrana, ležaljki i peškira na plaži i bazenu je besplatno.

Smeštaj

Standardne sobe imaju klima uređaj, TV, ketler, fen, kupatilo sa tušem/kadom, balkon/terasu. Sobe imaju pogled na more, bazen, ulicu ili planinu. Krevetac za bebu je dostupan na zahtev, bez nadoknade. Sef  se nalazi na recepciji hotela.
Standardne sobe imaju povšinu od 22m2 dok family sobe imaju povšinu od 50m2..

Napomena: Za sve rezervacije u ovom hotelu gde je potreban smestaj u sobi za bebu neophodno je proveriti cene sa agencijom jer se ovakve rezervacije rade na upit sa hotelom i cena se zbog ovoga moze razlikovati u odnosu na onu koja je iskazana u cenovniku.

Plaća se: telefon, mini bar, Wi-Fi internet.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Noćenje sa doručkom, Polupansion i Pun pansion – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, prema hotelskim pravilima) u zavisnosti od izabrane usluge.

Ostali sadržaji

Lokalni mini market se nalazi na nekih 500m od hotela, menjačnica, servis za pranje veša.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju 2 otvorena i 1 zatvoreni bazen (voda se greje u toku zimske sezone), Wi-Fi internet, mali fitness centar, jacuzzi, stoni tenis, teniski teren. Za decu je tu igralište i odvojeni deo bazena.

Plaća se: sauna i masaže, sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

LA HOTEL & RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "286,310" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1154 RSD