LABRANDA ALANTUR RESORT

Lokacija

Hotel Labranda Alantur se nalazi na oko 6km od Alanje u regiji Kestel. Od aerodroma u Antaliji udaljen je oko 140km.  Neke od značajnih turističkih atrakcija kao što su pećina Damlatas, crveni toranj (Kizil Kule), tvrđava u Alanji su udaljeni oko 6km, dok je pećina Dim udaljena 8km.

Opšti podaci

Hotel Labranda Alantur ima ukupno 350 soba koje su raspoređene u glavnoj zgradi i bungalovima. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju 2 à la carte restorana (italijanski i riblji) kao i nekoliko barova.

Za decu je tu mini club (4-12 godina) i igralište.

Plaža

Peščano-šljunkovita plaža proteže se dužinom od 550m. Ležaljke i suncobrani su besplatni dok se peškiri dobijaju na korišćenje uz depozit. Gostima je na raspolaganju i bar na plaži.

Smeštaj

Sve sobe imaju telefon, ketler, sef, centralnu klimu, SAT TV, kupatilo, fen, mini bar (voda), balkon ili terasu.

Bungalow standard – kvadrature 28m² , imaju francuski ili dva odvojena kreveta.
Bungalow bunkbed – kvadrature 28m², francuski ležaj sa krevetima na sprat za dvoje odraslih i dvoje dece
Superior sobe – nalaze se u glavnoj zgradi, imaju površinu oko 36m².

Superior family sobe – nalaze se u glavnoj zgradi, imaju povšinu oko 36m² i imaju dve odvojene sobe i jedno kupatilo.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera), noćne užine, alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, à la carte restorani, sva pića posle 00:00h.

Ostali sadržaji

Rent- a car, servis za pranje veša, parking, frizer, doktor na poziv, WI-FI besplatan u javnim prostorijama.

Sport i zabava

Tri otvorena bazena, relax bazen (16+), bazen sa tri tobogana, dva dečija bazena, fitnes, teniski tereni, zabavni programi tokom dana pored bazena i na plaži, večernji programi.
Plaća se: sportovi na vodi, masaža, SPA i Wellnes centar, bilijar, osvetljenje za teniske terene i oprema.

Spa & wellness

Tursko kupatilo i sauna.

Plaća se: masaže i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ANTALIJA -TURSKA 2024

NIS ANTALIJA -TURSKA 2024

LABRANDA ALANTUR RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "275,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD