Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Çamyuva, na svojoj plaži, 3km od centra. Od centra Kemera udaljen je oko 10km, 45km od centra Antalije i 65km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Marvida Hotel Akman Park ( EX Otium Club Akman Beach Resort)  prostire se na površini od 10.000m2. Ima ukupno 140 standard soba. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju i à la carte restoran, bar, otvoreni bazen, Spa centar i diskoteka. 

Od sadržaja za decu tu su dečiji club, mini bazen i igralište.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj peščano-šljunkovitoj plaži. Suncobrani i ležaljke su gostima na raspolaganju bez doplate, dok se za peškire ostavlja depozit. 

Smeštaj

Sve sobe imaju klima uređaj, telefon, sef, frižider, TV, fen i kupatilo. 

Plaća se: sef, room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključene užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: sva pića posle 22:30h, sva pića u diskoteci, sveže ceđeni sokovi, kokteli, sladoled, turska kafa, uvozna pića, à la carte restoran i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj itd.)

Ostali sadržaji

Doktor, prodavnica, rent-a-car, menjačnica, servis za pranje veša. 

Sport i zabava

Otvoreni bazen, mini bazen za decu, bazen sa toboganom, odbojka na plaži, stoni tenis, aerobic, pikado, diskoteka, Wi-Fi internet u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), dnevna i večernja animacija.

Plaća se: bilijar, sportovi na vodi, kurs ronjenja i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Plaća se: masaže, piling i ostalo van koncepta.

Napomena


Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene, ne može snositi odgovornost.