LE PACHA RESORT

Lokacija

Nalazi se u starom centru Sakala, na oko 7km od samog centra Hurgade i na oko 6km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotelski kompleks otvoren je 1997. godine i prostire se na 110.000m2. Čini ga jedanaest blokova i u ponudi ima 250 smeštajnih jedinica. U ponudi su bazeni, akva park, restorani i barovi.

Za decu tu je mini club, igralište, 

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. Plaža ima i svoju marinu sa Diving centrom.

Smeštaj

Hotel ima ukupno 250 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, mini bar, sef, SAT LCD TV, sef.

Plaća se: room  service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima nekoliko restorana – Alaa El Dein (glavni restoran), Casa Rustica (italijanska kuhinja) i China Town (kineska kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar i Disco Caligula (trenutno zatvoren). 

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani i sve ostalo van koncepta. 

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji

Prodavnice, salon lepote, usluga pranja i peglanja veša, menjačnica. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima bazen koji se prostire na 1.585m(sa delom za decu), akva park (sa toboganima za decu i za odrasle), animaciju, aerobik, odbojku na plaži.

Plaća se: sportovi na vodi. 

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

LE PACHA RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "276,277" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1708 RSD