Coral Hills Life Resort Marsa Alam

Lokacija

Hotel se nalazi na 40km od aerodroma Marsa Alam i na 170km od aerodroma u Hurgadi. U blizini hotela nalazi se i nacionalni park “Mangrove Bay”.

Opšti podaci

Hotel u ponudi ima 205 smeštajnih jedinica, koje predstavljaju kombinaciju modernog i tradicionalnog dizajna. Nalazi se na svojoj peščanoj plaži dugoj 500m sa koralnim grebenom, koji predstavlja raj za ronioce i ljubitelje morskog sveta. U ponudi hotela nalaze se dva bazena na otvorenom, škola za ronjenje, spa centar i teretana, kao i bilijar i veliki izbor drugih sportova. Wi-Fi je dostupan samo na javnim površinama uz doplatu.

Za decu tu su dečiji bazen i klub, animacije, igralište. 

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži, dugačkoj 500m. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 205 smeštajnih jedinica i sve sobe imaju telefon, balkon ili terasu, fen, klima uređaj, TV, sef, minibar, kupatilo. Sobe mogu da imaju pogled na baštu, bazen ili more.

Standard soba  je veličine 38m².
Family soba je veličine 48m².

Plaća se: room service, telefon, minibar.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina. U koncept su uključene užine u određeno doba dana, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Dva a la carte restorana (italijanske i orijentalne kuhinje) su besplatni jednom u toku boravka uz obaveznu prethodnu rezervaciju. Hotel ima i 3 bara: Pool bar, Beach bar i Royal Bar.

Plaća se: 
uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, espresso, a la carte riblji restoran, i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Fax, usluga pranja, peglanja i sušenja veša, suvenirnice, doktor na poziv, limuzina.

Sport i zabava

Hotel ima dva bazena na otvorenom (od kojih se jedan greje u toku zime), spa centar i teretanu, diskoteku, šah i bilijar, opremu za ronjenje i snorkling, terene za tenis, odbojku na plaži i fudbal, košarku i rukomet. Hotel organizuje i različite večernje animacije.

Plaća se: bilijar, osvetljenje teniskih terena, jahanje konja, ronilački centar, snorkling.

Spa & wellness

Hotel ima spa centar, gde su gosti u mogućnosti da koriste saunu, jacuzzi, parno kupatilo, salon za lepotu i uživaju u masažama i različitim tretmanima lica i tela.

Plaća se:
 masaža, tretmani lica i tela, salon za negu lepote, sauna, jacuzzi, parno kupatilo.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

HURGADA - EGIPAT

Coral Hills Life Resort Marsa Alam
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "276,280" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.0612 RSD