MIRAGE BAY RESORT & AQUAPARK

Lokacija

Nalazi se u južnoj Hurgadi a od aerodroma i centra Hurgade je udaljen oko 15km.

Opšti podaci

Hotel je izdgrađen 1994. godine a potpuno renoviran 2019. godine. Kompleks se sastoji od četiri  trospratne aneks zgrade (bez lifta) i u ponudi ima 470 smeštajnih jedinica. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana i barova, može se pohvaliti velikim brojem zabavnog sadržaja za goste svih uzrasta.

Za decu su tu igralište, disko, dečiji klub, akva park.

NAPOMENA: od 01.10.2022 godine do 22.11.2022 godine trajaće renoviranje jedne od zgrada u hotelu (zgrada 175) kao i renoviranje jednog bazena. Za to vreme svi ostali sadržaji hotela funkcionisaće uobičajeno.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj 800m dugačkoj plaži. Upotreba suncobrana ležaljki, dušeka i peškira na plaži je besplatna.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 470 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu. Sef se nalazi na recepciji i ne plaća se dodatno. 

Standardne sobe su veličine oko 35m2, mogu imati pogled na baštu ili bazen.
Porodične sobe su veličine 65m2.

Plaća se: telefon i Wi-Fi internet.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela u skladu sa hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran Karnak, International Restaurant (italijanska kuhinja), El Prince Omar (orijentalna kuhinja) i Food Court. Gostima su na raspolaganju i barovi – Caesar Bar, Salsa Bar, Beach Bar i Aqua Bar. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani (besplatni jednom u toku boravka), sveže ceđeni sokovi, sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj).

Ostali sadržaji

Usluga pranja i peglanja veša, limuzina, salon lepote, doktor, parking, apoteka, prodavnice.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima pet bazena od kojih je jedan dečiji, akva park, dnevnu i večernju animaciju, odbojku na plaži, aerobik, tereni za tenis. 

Plaća se: sportovi na vodi. 

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: masaža i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

HURGADA - EGIPAT

MIRAGE BAY RESORT & AQUAPARK
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "276,277" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.0612 RSD