NAAMA BAY PROMENADE BEACH RESORT (EX MARRIOTT)

Lokacija

Hotel se nalazi u Naama Bay, oko 5km od Shark’s Bay i oko 15km od aerodroma. 

Opšti podaci

Naama Bay Promenade (ex Marriot) se sastoji iz dva bloka – Beach Side i Mountain Side i oba imaju svoj glavni restoran, u ponudi ima 520 smeštajnih jedinica. Ova dva bloka deli magistrala, a gosti smešteni u bloku Mountain Side ne mogu da koriste restoran u bloku Beach Side dok barove mogu. Hotel je pod menadžmentom grupacije ACCOR. Glavni adut ovog hotela je svakako prelepa plaža, jedna od najlepših u ovoj regiji, a može se pohvaliti i dobrom lokacijom jer se nalazi na pešačkoj udaljenosti od centra.

Za decu tu je bazen, dečiji klub, igralište.

Plaža

Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulazom u more, jedna je od najlepših u regiji, na plaži se nalaze dva bara koja rade do zalaska sunca. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 520 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, sef, mini bar, fen za kosu, Wi-Fi internet.
Standard soba – nalazi se u zgradi Beach Side, može imati pogled na baštu, bazen ili more, u sobi se nalazi francuski ležaj i sofa u kojoj mogu da sme smeste dva deteta.
Mountain garden view – nalaze se u zgradi Mountain Side, sobe su malo prostranije u odnosu na sobe u Beach Side.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Kona Kai, Parmizzanos i Sharm Buffet (glavni restoran). Gostima su na raspolaganju i barovi – Piano i Beach Bar.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Ostali sadržaji

Prodavnice, parking, usluga pranja i peglanja veša, sala za sastanke. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima veliki bazen, aerobik, odbojku na plaži, stoni tenis, dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet. 

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar i sve ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se:
masaže, salon lepote, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

NAAMA BAY PROMENADE BEACH RESORT (EX MARRIOTT)
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,314,291" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1131 RSD