Lokacija

Nalazi se u južnom delu Hurgade oko 17km od centra i oko 7km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren u septembru 2022. godine i u ponudi ima 150 smeštajnih jedinica, nalazi se iza hotela Dana Beach do čije plaže redovno vozi shuttle bus. Gostima je na raspolaganju veliki izbor sadržaja – bazeni, aqua park sa preko 42 tobogana, bar i restoran. 

Za decu tu su aqua apark, bazen, dečiji klub, igralište. 

Plaža

Hotel ima svoju plažu od koje je udaljen oko 900m i do koje redovno vozi shuttle bus. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, veći deo je lepo uređena kupališna zona sa postepenim ulazom u more. Gosti mogu bez doplate da koriste suncobrane i ležaljke. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 150 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu, Wi-Fi internet.
Sve sobe su tipa premium family room i imaju dve spavaće sobe, dva kupatila, dve terase i dnevni boravak. 
 
Plaća se: room service, telefon, mini bar. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran podeljen u nekoliko delova i nekoliko barova. 

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, nargila, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji

Apoteka, doktor, usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, sala za sastanke.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima 8 bazena, aqua park sa 42 različita tobogana, aerobik, boćanje, odbojku na plaži, dva terena za fudbal, dva terena za tenis, teren za razne sportove, stoni tenis, mini golf.

Plaća se: sportovi na vodi, oprema i osvetljenje za terene, bilijar.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, jacuzzi, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, salon lepote, frizerski salon. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.