Lokacija

Hotel se nalazi 2km od marine u Port El Kantaui-u, 10 km od centra Soussa, a od aerodroma u Monastiru oko 29 km.

Opšti podaci

Hotel Rivera nalazi se u turističom mestu Port El Kantaui, udaljen 2km od marine u Portu, dok je od samog centra Soussa 10km. Od svoje privatne peščane plaže udaljen je 250m. Zbog svoje odlične lokacije predstavlja dobar izbor kako za mlade zbog blizine grada, tako i porodice sa decom zbog bogatog sadržaja za najmlađe. Wi-Fi je dostupan na recepciji hotela.

Za decu, tu su dečiji bazen, mini disko sa igralištem i mini klub.

Plaža

Hotel poseduje svoju peščanu plažu od koje je udaljen 250m. Ležaljke i suncobrani za goste hotela su besplatni, dok se peškiri dobijaju uz depozit.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 295 smeštajnih jedinica i sve sadrže sopstveno kupatilo, LCD TV, internet, telefon, mini bar, sef, klimu.

Standardne sobe su veličine oko 22m², sa pogledom na baštu i bočnim pogledom na more, u sobi se može smestiti max 3 osoba

Family sobe imaju površinu od 48m² sastoje se iz jedne prostorije, mogu da prime max 4 osobe.

Plaća se: sef, Wi-Fi

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, gostima su na raspolaganju i nekoliko tematskih restorana kao i barovi.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani.

Sport i zabava

Dva otvorena bazena, od koji je jedan sa 5 tobogana, zatvoreni bazen, otvoreni dečiji bazen. Za najmlađe tu je mini klub (4-12 godina), kuglanje, stoni tenis, odbojka na plaži, teniski teren, sportovi na vodi.

Spa & wellness

U sklopu hotela nalazi se Wellnes centar gde gosti mogu uživati u sauni i raznim tretmanima.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

MONASTIR - TUNIS 2024

NIS MONASTIR - TUNIS 2024

RIVIERA HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "527,482" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.0731 RSD