RIXOS DOWNTOWN ANTALYA

Lokacija

Nalazi se u Antaliji, Konyaaltı, oko 300m od velike Konyaalti plaže na kojoj ima privatnu plažu (Aruna Beach). Od centra Antalije je udaljen oko 1km, oko 0.7km od Antalijskog muzeja, oko 3km od Kaleıçı starog grada, oko 2km od shoping centra Migros, oko 18km od aerodroma Antalija i oko 35km od golf terena. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2011. godine i zauzima prostor od 42.462m2. Ukupno ima 360 soba (75 standardnih land view, 256 standardnih seaview, 6 junior apartmana, 10 deluxe terrace soba sa 20m2 terasom, 6 porodičnih terrace, 2 deluxe apartmana i 1 kraljevski apartman). Postoje 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Hotel ima jedan glavni restoran “Panoramic”, 3 à la carte restorana, 6 barova (Lobby Lounge, Lobby, Aruna, Sundowner, Tropic i Vitamin bar).

Za decu je tu Rixy club (renoviran 2020. godine i podeljen na starosne grupe: Smiley Babies od 0 do 3 godine uz pratnju roditelja, Groovy Kids od 4 do 7 godina, Indigo Kids od 8 do 12 godina i Smarties od 13 do 16 godina), igralište, mini disco i dečiji bazen. 

Gosti hotela imaju mogućnost odlaska u tematski park Land of Legends (organizovan je besplatan shuttle servis, dok se usluga u parku naplaćuje).

Plaća se: čuvanje dece.     

Plaža

Hotel koristi deo Konyaalti plaže od koje je udaljen 300m (Aruna Beach). Do iste je omogućen pristup liftom. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za bazen i plažu se ne plaćaju. Plaža je opremljena svlačionicama i toaletom.

Plaća se: paviljoni na plaži. 

Smeštaj

Standardne sobe (32m2) imaju bračni krevet ili dva razdvojena kreveta i sofa set, balkon, kupatilo sa tušem, fen za kosu, sef, mini bar, set za čaj i kafu, Wi-Fi internet, LCD TV sa satelitskim kanalima.

Plaća se: 24h room service (IRD – in room dining), telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je all inclusive. Glavni obroci (rani doručak, doručak, ručak i večera) se služe u glavnom restoranu Panoramic, u kome je dostupan i dijet meni. Uz doručak se služe đus, čaj i kafa. Užine su u određeno doba dana dostupne u Aruna Beach Baru i u Tropic Snack Baru. Gostima su na raspolaganju i tri à la carte restorana, uz doplatu (Terrace, Tropic A’ La Carte, Lobby Lounge A’ La Carte). Hotel ima i 6 barova (Lobby Lounge, Lobby Bar, Aruna Beach Bar, Sundowner, Tropic Bar, Vitamin Bar)Lobi Lounge bar je otvoren 24 časa. U koncept su uključena lokalna i neka strana alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: doručak u sobi, á la carte restorani, premium i flaširana pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, servis za pranje veša, frizer, prodavnice (svetske robne marke i brendovi), apoteka, sale za sastanke.

Sport i zabava

Hotel ima otvoreni bazen (koji se greje zimi) i dečiji bazen, fitness centar, 2 teniska terena i teren za mali fudbal. Gostima su na raspolaganju i stoni tenis, pikado, šah kao i aktivnosti poput jutarnje i vodene gimnastike, odbojke, košarke i fudbala. Hotel organizuje večernju animaciju u vidu živih svirki u Tropical Baru i DJ performansa.

Plaća se: osvetljenje teniskih terena uveče i oprema, biciklističke ture, iznajmljivanje Bird Scooter-a i sve ostale aktivnosti van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), parno kupatilo, sauna, fitness centar (od 7 do 22 h), Vitamin bar.

Plaća se: masaže, Spa i tretmani nege lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

RIXOS DOWNTOWN ANTALYA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "264,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD