Lokacija

Nalazi se u mestu Nabq bay oko 200m od centra i oko 9km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2016. godine, prostire se na površini od 253.000m2 i sastoji se od glavne zgrade, 22 aneks zgrade i 4 vile. Zbog svoje lokacije preporučuje se svima koji vole aktivan odmor, ali i onima koji žele svoj odmor da provedu u okviru kompleksa izuzetnog sadržaja i usluge. Gostima su na raspolaganju glavni i 9 a la carte restorana,11 barova, 8 bazena i dva SPA centra.

Za decu tu je Rixi Club (1-12 godina), soba za spavanje, takmičenja, igrice, fudbal kao i razne druge dnevne aktivnosti.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj 320m dugačkoj plaži. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom i postepenim ulazom te se preporučuje obuća za plažu.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 720 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT TV, Wi-Fi internet, sef, mini bar, ketler, fen za kosu. Mogu imati pogled na bazen ili baštu.

Superior room su veličine oko 32m2, imaju pogled na baštu ili bazen, superior room se nalaze u delu bliže plaži dok se superior aqua sobe nalaze u delu bliže Aquaventure parku. 
Deluxe room su veličine 36-40m2, imaju pogled na baštu ili na bazen, deluxe sobe se nalaze u delu bliže plaži dok se deluxe aqua nalaze u delu bliže Aquaventure parku. 
Premium room su veličine 36-40m2 i nalaze se na višim spratovima, imaju pogled na more. Ispred zgrade 18 (gde se nalazi samo ovaj tip sobe) nalazi se bazen za goste koji borave u ovom tipu sobe. Sobe su u delu bliže plaži. 
Junior Suite su veličine 53-58m2 i sastoje se od spavaće sobe i izdvojenog dnevnog boravka (prostorije nisu odvojene vratima). Sobe su u delu bliže plaži
Family room su veličine 40-58m2 i sastoje se od dve spavaće sobe, imaju pogled na baštu ili bazen, family sobe se nalaze u delu bliže plaži dok se family aqua nalaze u delu bliže Aquaventure parku. 
Family suite su veličine 64-68m2 i sastoje se od dve spavaće sobe, imaju pogled na baštu ili bazen. Nalaze se u delu bliže plaži.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima), a u ponudi je i hrana za bebe. Pored glavnog restorana koji ima dva sprata, gostima su na raspolaganju a la carte restorani – L’ Olivo (italijanska kuhinja), Asian (azijska kuhinja), Lalezar (turska kuhinja), Epicure (francuska kuhinja), Salt (riblji restoran), La Churrascaria (brazilska kuhinja), The Mangal (roštilj), People’s International i Executive Lounge. U ponudi je i nekoliko barova – Piano Lobby Bar, Lagoon Pool Bar, Fountain Pool Bar, Rixos Arena Bar, Entertainment Pool Bar, Tiran Island Beach Bar, Detox Bar, Teenage Sports Bar, IXIR Vitamin Bar i Shisha Bar. U sklopu koncepta su i užine, peciva, sladoled, gozleme, ajran i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Teppanyaki deo u People’s International restoranu, VIP Executive Lounge, Shisha Bar i sve van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Usluge pranja i peglanja veša, parking, transfer, lični batler.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima 8 bazena (svi se greju u zimskoj sezoni), aerobik, časovi joge i pilatesa, boćanje, stoni tenis, teniski tereni, fitnes centar, odbojka na plaži, mini fudbal, bilijar, Wi-Fi internet, časovi zumbe, sauna, Rixos Aquaventure Park  sa 23 tobogana i besplatan prevoz do njega na svakih 30 minuta.

Plaća se: škola ronjenja, časovi tenisa i osvetljenje teniskih terena.

Spa & wellness

Fitness centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, Vitamin Bar, jacuzzi.

Plaća se: masaže, pilinzi, tretmani za negu lica i tela, salon lepote, manikir i pedikir. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

RIXOS PREMIUM SEAGATE
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,292,291" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1484 RSD