ROYAL ASARLIK BEACH

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Gümbet oko 200m od centra mesta. Udaljen je oko 3km od centra Bodruma i oko 35km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2006. godine i zauzima površinu od 16.000m². U sklopu hotela nalazi se glavni restoran ( renoviran 2023. godine ), nekoliko à la carte restorana (riblji, italijanski i restoran nacionalne kuhinje), 8 barova (Green bar, Green Snack Bar, Palm bar, Lobby bar, Havana beach bar, Panorama bar, Marine bar, Marine & Green snack bar) i diskoteka. Gostıma su na raspolaganju glani bazen, bazen sa  animacijama, Spa centar i fitness.

Hotel  se sastoji od glave zgrade na 5 spratova  i zasebnih objekata u kojima su smeštene relax sobe, a ukupan broj soba je 351 (259 standardnih soba, od čega su dve sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama i 92 relax sobe). Relax sobe i sobe u glavnoj zgradi su delimično renovirane 2023.

Za decu je tu dečiji bazen, mini club i igralište.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj

Sve standardne sobe poseduju mini bar (besplatan samo na dan dolaska), telefon, TV, klima uređaj , kupatilo sa kadom ili tušem, fen, Wi-Fi, balkon ili terasu.

Standardne sobe imaju površinu 18-20m² i imaju pogled na more ili kopno. Ovaj tip soba se nalazi u glavnoj zgradi, imaju centralnu klimu i kupatilo sa kadom. Ormani  i parket  su renovirani 2023. godine. kao i tapete ,nameštaj i kupatilo ali samo na 4. i 5. spratu.

Relax sobe imaju površinu 20-28m². Ovaj tip soba se ne nalazi u glavnoj zgradi, nego u odvojenim dvospratnim objektima koji su smešteni u zelenilu  u okviru hotelskog kompleksa. Ovaj tip soba ima split klima uređaj i kupatilo sa tuš kabinom. Nameštaj i zidovi su renovirani 2023.godine.

Relax  family sobe se takođe nalaze u dvospratnim objektima van glavne zgrade u prizemlju . Ove sobe su kao i relax sobe urađene u plavo-belom stilu, imaju split klimu i kupatilo sa tušem. 

Plaća se: sef, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive –  rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina do 01:00  u glavnom restoranu “Panorama” (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept usluge su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine (turske palačinke-gözleme, pizza, pita bread, döner), čaj i kolači u određeno doba dana na određenim mestima u okviru hotelskog kompleksa, kao i sandwich service u glavnom restoranu u periodu 00:00-07:00.

Plaća se: uvozna i premium pića, sva flaširana pića,  sokovi od sveže ceđenog voća, à la carte restorani (besplatni samo jedanput tokom boravka) i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Servis za pranje i peglanje veša, doktor, fotograf, frizer, market, sale za sastanke, usluga organinzovanja proslava, poručivanje cveća, kao i rođendanski koncept.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, bazen sa animacijama, zatvoreni bazen, dečiji bazen, fitness centar, pikado, stoni tenis, sportske igre u bazenu, kabare, glumački skečevi, razna takmičenja, tursko veče, kao i druge dnevne i večernje animacije. Gostima je na raspolaganju i diskoteka u periodu 23:00-01:00. Wi-Fi internet je dostupan u okviru otvorenih površina.

Plaća se: sportovi na vodi, internet centar i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela, jacuzzi i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

EGEJ -TURSKA 2024

ROYAL ASARLIK BEACH
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD