Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Konakli, 12km udaljen  od centra Alanje i oko 110km od aerodroma u  Antaliji.

Opšti podaci

Hotel je izgradjen 1990. godine, a poslednji put je renoviran 2019. godine. Prostire se na 55.000m² i poseduje 668 soba.  U svom sastavu ima glavni restoran, 3 a la carte restorana, nekoliko barova i diskoteku.

Za decu postoji mini club (4-10 god), animacije, igralište i dečiji bazen.

Plaća se: čuvanje dece, iznajmljivanje kolica za bebe.

Plaža

Hotel ima svoju peščano – šljunkovitu plažu sa dokom. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu se ne plaćaju dodatno.

Smeštaj

Sve sobe poseduju balkon, mini bar (voda i bezalkoholna pića, dopunjuje se na dan dolaska), TV, fen, klimu, tepih ili pločice.

Plaćaju se: sef, room service, telefon.

Standarne sobe su veličine 26m² ( uključujući i balkon).
Villa standard deluxe je veličine 30m² sa balkonom, imaju pogled na more ili bazen , Villa King Suite ima površinu od 50m² sa balkonom, sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka i dva kupatila. Villa family deluxe ima površinu od 35m² sa balkonom, dve spavaće sobe odvojene vratima i jedno kupatilo.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu (doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa), užine, kolači, kafa i sladoled u određeno doba dana. Takođe koncept obuhvata lokalna alkoholna i bezaloholna pića.

A la carte restorani (italijanski, turski i riblji) su besplatni jednom u toku boravka, uz obaveznu rezervaciju.

Plaćaju se: uvozna alkoholna pića, sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar na poziv, frizer, rent-a-car, internet kafe, servis za pranje i peglanje veša i sale za sastanke.

Sport i zabava

Dva otvorena bazena, dečiji bazen, zatvoreni bazen,  aqua  park (5 tobogana), bioskop za decu, disko, pikado, odbojka na plaži, košarka, odbojka, mini fudbal, uživo muzika, dnevne i večernje animacije.

Plaća se: oprema za tenis, sportovi na vodi, bilijar, časovi ronjenja i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo.

Plaća se: SPA, tretmani lica i tela, masaže i ostalo van koncepta.

Napomena


Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.