SELECTUM COLOURS BODRUM(EX.ASTERIA BODRUM RESORT)

Lokacija

Hotel se nalazi u prelepom mestu Gümbet, oko 4km od centra Bodruma i oko 35km od aerodroma Milas.

Opšti podaci

Hotel je izgrađen 1999. a poslednji put renoviran 2023. godine. Prostire na površini od 38.000m² i ima 496 soba (426 standardnih soba, 50 standardnih soba sa krevetima na sprat i 20 duplex family soba) . Hotel se sastoji od glavne zgrade (u kojoj nema soba ) i 43 bungalova. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 3 à la carte restorana, 5 barova, diskoteka, nekoliko bazena i Spa centar i fitnes.
Za najmlađe tu je igralište, mini disco, Kids club (4-7 godina) i Joker’s club (8-12 godina), teen Club (13-16 godina), dečiji bazen.
Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj 200m dugoj peščanoj plaži. Ima dva pontona i jedan ponton sa paviljonima (u funkciji su u zavisnosti od vremenskih uslova). Korišćenje suncobrana i ležaljki je besplatno.
Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj

Sve sobe imaju sef, LCD TV, mini bar, set za kafu i čaj, fen za kosu, Wi-Fi internet, centralnu klimu, kupatilo sa tuš kabinom i balkon ili terasu.
Standardne sobe imaju površinu od 23m² i mogu imati jedan francuski ili dva odvojena kreveta, kao i pogled na baštu ili kopno (standard room landview) i pogled na more (standard room sea view). 
Standard bunk bed je tip standardne sobe koja je iste kvadrature, a ima jedan francuski krevet i krevete na sprat i pogled na baštu.
Family sobe ima površinu od 36m² i sastoji se 2 spavaće sobe po tipu duplex gde je u jednoj sobi francuski krevet , a u drugoj su dva odvojena kreveta. Ove sobe imaju pogled na baštu.
Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu Ultra All Inclusive – doručak, ručak, večera, ponoćna užina u glavnom restoranu “Amadeus”  do 05:00 (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i 3 à la carte restorana (italijanski, turski i mediteranski), 5 barova (Pool bar, Beach bar, Relax bar, Windmill bar, Seyir lobby bar koji radi 24h) i Disco bar. U koncept usluge uključeni su obroci u glavnom restoranu, užine i poslastice tokom dana u određeno vreme na određenim mestima u okviru hotelskog kompleksa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Poseta jednog à la carte restorana je besplatna jednom u toku boravka od minimum 5 noći uz obaveznu rezervaciju.
Plaća se: uvozna i premium  pića, kokteli, sveže ceđeni sokovi, flaširana pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Doktor, frizer, servis za pranje i peglanje veša, prodavnice, fotokopirnica, konferencijska sala, rent-a-car.

Sport i zabava

Hotel ima glavni bazen na otvorenom, dečiji bazen, bazen na otvorenom sa dva tobogana, relax bazen za osobe starije od 15 godina i zatvoreni bazen za odrasle i decu. Od ostalih animacija tu su: 3 teniska terena, joga, bilijar, gimnastika u vodi, košarka,mini fudbal, odbojka na plaži, stoni tenis, muzika uživo, tematske večeri i show program, animacija i sportske aktivnosti. Wi-Fi internet je dostupan u okviru svih javnih hotelskih površina.
Plaća se: game room, časovi tenisa i osvetljenje terena, motorizovani sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, fitness centar, zatvoreni bazen.
Plaća se: masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

EGEJ -TURSKA 2024

SELECTUM COLOURS BODRUM(EX.ASTERIA BODRUM RESORT)
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD