ASTERIA KEMER RESORT (ex SELECTUM LUXURY ORIENTAL)

Lokacija

Hotel se nalazi oko 500 metara od centra mesta Çamyuva, a na udaljenosti od oko 8 km od centra Kemera i 65 km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1998. a poslednji put renoviran 2023. godine. Kompleks zauzima površinu od 55.103m2 i ima ukupno 349 smeštajnih jedinica. Gosti hotela mogu koristiti neki od a’ la carte restorana (italijanski, turski i riblji), jednom u toku boravka besplatno uz prethodnu rezervaciju. Gostima su na raspolaganju i nekoliko barova, kao i diskoteka. 

Za najmlađe tu je igralište, mini disco, mini club (4-12 god).
Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju peščano – šljunkovitu plažu dugu 235m, sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira se ne naplaćuje.
Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj

Sve standardne sobe imaju balkon ili terasu, sef, telefon, TV,  mini bar (dopunjuje se dnevno), Wi-Fi, fen, klimu.
Standardne sobe imaju površinu od 29 do 36m2, i pogled na kopno/bočni pogled na more.

Family sobe imaju površinu od 56m2 i sastoje se iz dve sobe (u jednoj je francuski ležaj a u drugoj dva odvojena kreveta). Takođe imaju pogled na kopno/bočni pogled na more

Plaća se: room servise, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive (doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina), samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima. U koncept uključene su i užine, sladoled, dečiji i dijetalni meni, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića kao i neka uvozna pića.
Plaća se: a’ la carte restorani, uvozna pića i ostalo van koncepta.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji otvoreni i zatvoreni bazen, bazen sa tri tobogana. Od ostalih aktivnosti tu su stoni fudbal, teniski teren, pikado, basket, uživo muzika, dnevne i večernje animacije.
Plaća se: sportovi na vodi, časovi tenisa, osvetljenje terena, bilijar, kuglanje, ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, zatvoreni bazen, jakuzzi.
Plaća se: SPA, svi tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ASTERIA KEMER RESORT (ex SELECTUM LUXURY ORIENTAL)
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "267,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.0612 RSD